Людмила от "Ергенът" в лют скандал с наш актьор, който й нанесе жестока обида ВИДЕО

Людмила от "Ергенът" в лют скандал с наш актьор, който й нанесе жестока обида ВИДЕО

Людмила от "Ергенът" е недолюбвана от зрителите, но изглежда е сред симпатизантите на Виктор. Тя стана и супер сензация в социалните мрежи, където ври и кипи от мемета с нейно участие. 

Наскоро участничката в шоуто се опита да завърже разговор с наш известен актьор, но неговата ответна реакция я съсипа. Едва ли Людмила е получавала по-голяма обида досега от мъж и то от звезда като актьора Филип Буков. 

 

@philipbukov #stitch with @ergenutofficial #ерген #ергенът #ergenut #bukovphilip #filipbukov #филипбуков ♬ original sound - Philip Bukov

Ергенката очевидно е фен на актьора, но той на нея... неособено. Е, поне така изглежда от негов отговор в TikTok. Оказва се, че Людмила е писала коментар на Филип, че тренирала цели три години, "когато била в пети клас". 

Филип пък й отговори: "Като дете веднъж играх шах". Последва обаче друго видео на Филип, в което звездата искрено се чуди на кого му прилича Людмила. "Гледам и се чудя... дали пък не е роднина с Баба Яга?".

Със сигурност това сравнение е отприщило злобата в Людмила и предстои да видим дали ще си го върне на актьора./show.blitz.bg

Коментирай

Не трябва

Не трябва 04.05.2022 15:16

да се обижда на полова ориентация! Може да е Дедо Яг! Ма и звезди си имаме! Кат Курчу и Кукурчу.

........па

........па 05.05.2022 11:45

Виктор не и симпатизира,продуцентите я държат само защото се резили също като Блажка.

Грубер

Грубер 06.05.2022 1:44

П далите не харесват жени, така съм чувал...

Лют пипер

Лют пипер 08.05.2022 17:38

Ами някой трябваше да й го каже най-накрая,с тия вещерски зъби дето показва постоянно отвращава хората.За поведението да не говорим,там е безнадеждно положението!

Klatikur

Klatikur 26.07.2022 20:05

Мършшш у пичку материну ! Ако има логика ти няма да си под-звездите!Такова фалшиво и отблъскващо държане...и гадни маниери ужасТ !Ако сме в ситуация Адам и Ева....започвам да бягам ама якооо !