Лудата глава Адриана от Пловдив взе акъла на Билалов в "Стани богат" ВИДЕО

Лудата глава Адриана от Пловдив взе акъла на Билалов в "Стани богат" ВИДЕО

Преводачка от гръцки и френски изуми зрителите на “Стани богат" с авантюризма си и способността си да пътешества, без изобщо да му мисли. Адриана Георгиева от Пловдив продала апартамента си, за да изпълни мечтата си да обикаля света.

Тя разказа на изумения водещ Михаил Билалов, че веднъж пътувала с автобус между София и Пловдив и изведнъж видяла на екрана на телевизора невероятно красиви кадри от Сибир.

Баба Янка разплака цяла България в "Стани богат", Билалов остана без думи ВИДЕО

"Замислих се колко е красив този свят. И че в Япония вишните цъфтят и прецъфтяват, а аз ще умра без да ги видя. Апартаментът просто не беше вече в картинката", обясни Адриана. Парите, които взела от продажбата на жилището, ѝ стигнали да отиде по два пъти в Испания и в Англия, както и по веднъж в Германия, Гърция, Турция и Франция. Именно от Франция преводачката се отправила не за къде да е, а за Таити.

"Исках да е френски остров, за да няма нужда от виза", обясни съобразителната авантюристка.

В туристическото бюро обаче се оказало, че еднопосочния билет, който искала Адриана, бил 1600 евро, което ѝ дошло скъпо. Така тя се оказала не в Тихия, а в Индийския океан, пак на френски остров – Реюнион. Адриана прекарала там година и половина, без пари, като се настанила в общежитие за клошари.

Инфарктна ситуация в "Стани богат", Екатерина изправи косата на Билалов СНИМКИ

"Там има всичко, като ол инклузив", заяви преводачката. "Клошар да си на този свят", възкликна Билалов на това разкрлитие. "Внимавайте да не видите картинка от Сибир", пошегува се водещият, който не спря да се забавлява с преводачката до края на участието ѝ в играта.

В крайна сметка, след година и половина в клошарския рай на Реюнион, Адриана Георгиева се обадила на семейството си и ги помолила за пари и така се завърнала в България. Сега тя живее на квартира, занимава се с астрология и иска да развие собствен бизнес. За съжаление обаче преводачката успя да вземе само 3000 лева от играта, след като беше подведена от публиката на въпрос за спорт, от който тя призна, че не разбира нищо./show.blitz.bg

Коментирай

kravar

kravar 15.02.2023 14:03

DRISNQ OT DIARIQ !

долче без габана

долче без габана 15.02.2023 20:40

Много емоционална и позитивна жена, съдбата обича смелите, дано този път има късмет и спечелените пари от играта и помогнат в бизнес начинанието за да продължи с пътуванията по света.

Откачалка

Откачалка 16.02.2023 21:14

Противна