logo

Лъсна истината за цирка с годежа на Златка и Благо

Лъсна истината за цирка с годежа на Златка и Благо

Най-накрая стана ясно защо Благо Георгиев изигра този цирк с годежния пръстен на Златка Райкова във „ВИП Брадър“.

Футболната звезда подписал договор за реклама с известна бижутерска компания. Договорил се с продуцентите на риалити формата да намерят начин, по който да презентират техен продукт.

В началото Благо имал намерение наистина да се възползва от безплатното бижу, с което да поиска ръката на Златка. От разговорите с „Биг Брадър“ бил останал с впечатление, че той и Златка ще бъдат най-големите звезди в Къщата и победата им е в кърпа вързана.

Уви, след като видял, че има и други любимци на зрителите вътре, започнал да изнудва „Брадъра“. На няколко пъти поставял ултиматум, че договорката за годеж ще се осъществи при обещанието, че ще са финалисти със Златка.

Радо Тушев, който е мозъкът на формата, го оставил да вярва в това дълго време. Но изглежда Благо не е толкова глупав и изчака с предложението. Вероятно между тях е имало леко спречкване, тъй като от вътрешни хора научихме, че „Биг Брадър“ е изискал пръстена да му бъде върнат още преди финала на шоуто, когато всички тръпнехме в очакване дали Благо ще клекне на колене пред Райкова.

Припомняме, че Георгиев и Райкова завършиха едва на пето място, а на по-предни позиции от тях се оказаха Станимир Гъмов, Никита Джонсън, Джулиана Гани и победителят Wosh MC.

Тази сутрин в предаването "На кафе" влюбените признаха, че все пак са се сгодили на Коледа. 

 

 

Коментирай

Пфууу

Пфууу 03.01.2019 21:49

Гадост,тая Златка е голяма смрад.

Гост

Гост 04.01.2019 0:59

Пак ли тия бе.... Помощ.....!

Asesino

Asesino 04.01.2019 12:35

А полудиотчето Ивайло Крачунов все още чака годежен пръстен от бай си Ганя Борисов, дори му дава да го търси в задното находище.