logo

Лъсна грозен скандал с Надя от "Фермата" и бившият й мъж

Лъсна грозен скандал с Надя от "Фермата" и бившият й мъж

Една от най-обсъжданите участнички от "Фермата" Надежда Дочева лъсна в грозен скандал с бившия си съпруг.

41-годишната варненка, която живее в село Нови хан се оказа стар познайник на предаването на Нова телевизия "Съдебен спор". Сюрприйза й е поднесен от бившия й съпруг Николай Николов, който я упреква, че не позволява да вижда сина си.

Записът е от 2016 година, когато детето е на 10 години, а в репортаж на Жоро Игнатов, Надя отрича да е пречка в общуването между бившия и детето им, пише "Хотнюз". "Всяка първа и трета събота както е съдебното споразумение, идвам до адреса й, но никой не ми отваря. Звъня на телефона, но никой не вдига. Нито на нейния, нито на сина ми", жалва се Николов. Надежда хем отрича да е спънка между баща и син, хем почва да кове по адрес на бившия си. "Казвал ли ви е, че злоупотребява с алкохола? А знаете ли защо е развода? Той е по негова вина, защото има проблеми с пиенето. Имам и съдебно медицинско... Детето ми е ставало свидетел на всичките побоища... Той е смел когато пие алкохол, силата му идва тогава", отсича риалити фурията.

В репортажа участва и сина им, който казва пред микрофона на Игнатов: "Не искам да се виждам с него... Липсва ми не много... Веднъж ми каза, че щял да умира, но това не се случи. Само ме разстройва", казва детето.

В медийната им разправия става ясно също, че Николов плюел върху колата й. Надя като драматична актриса обяснява и на всеослушание, че тя не е причината мъжа й да се разболее от рак, като по този начин очевидно се опитва да измести темата от манипулациите върху сина им.

Ето и целия скандал в епизода на "Съдебен спор" от 2016 година. 

 

Коментирай

Иван

Иван 09.12.2020 11:35

Всички участници във Фермата са преминали одобрението на комисията , която ги е избрала. Срамно във медиите да се представят сцени и лични недостатъци на даден участник, още повече ,че финала за наградата във Фермата е предстоящ.

........па

........па 09.12.2020 11:42

Няма случайни участници.Мара участвала в Смени жената,тази в Съдебен спор,Данчо,Шестака и Кустев приятели на продуцентите,Дая кадър на бтв...и т.н

Анна

Анна 09.12.2020 18:31

С изключение на Боби всички останали са пълен отврат. Комплексари, злобари,интерезчий, интриганти,двуличници, завистници и шизофреници. За мен победителят е Боби.

Мисис Крачунова

Мисис Крачунова 09.12.2020 18:49

И аз съм Мара Общата . Сега свиня пеевски ме люби. Ма му търся пишока му

кйхъуи

кйхъуи 09.12.2020 21:35

Тази грозна селянка сега е хванала някакъв ром да я слуша. Дали са черни всичките от слънцето или от денекато?

Ели

Ели 09.12.2020 22:32

До Анна: Напълно те подкрепям и аз мисля,че Боби е най-достоен за победата не видях в него интрига и лицемерие! Всички други един по един се изложиха и показаха какви са всъщност!

Анонимен

Анонимен 09.12.2020 22:47

И както всеки път да му писне на човек от "шуро баджанащина",само дето са вкарали тоя Борислав да замажат очите на хората.Другите са ясни.Сега най-много да му набутат и наградата.Ама квото и да праят интересът е много слаб.

Анонимен

Анонимен 09.12.2020 22:47

И както всеки път да му писне на човек от "шуро баджанащина",само дето са вкарали тоя Борислав да замажат очите на хората.Другите са ясни.Сега най-много да му набутат и наградата.Ама квото и да праят интересът е много слаб.

Радко Младич

Радко Младич 10.12.2020 14:31

Познавам няколко човека с рак НА ЕЗИКА и може да ви прозвучи налудничаво,но поне според мен...този вид рак не сполетява хората СЛУЧАЙНО!Всичките са едни такива...Абе СЪС ЗЛОБНИ и МРЪСНИ УСТИ!Просто СТАТИСТИКА,нищо повече не казвам.Това е.

йгйгйх

йгйгйх 10.12.2020 17:40

Мъжът и е хванал рак от шпаклите, които и е правил на тази селанка.

Кандиларов

Кандиларов 10.12.2020 18:14

Човека почина, оставете го да почива в мир!

МОЛИ

МОЛИ 10.12.2020 20:00

СТУДЕНА,ЗЛОБНА И ОТВРАТИТЕЛЕН ИНТРИГАНТ,ТОВА Е НАДА.БЕШЕ СЕ ВЗЕЛА МНОГО НАСЕРИОЗНО ВЪВ ФЕРМАТА,РАЗДАВАШЕ ПРАВОСЪДИЕ И КОМАНДИ.ИЗПЪРЗАЛЯ МАРИЯ ЗА ДА ОСТАНЕ НА ФИНАЛА,АМА МАЙ ЩЕ И ЗАСЕДНЕ ,КАТО НА ДАНЧО МАЗНИЯ.

ПИТИМЕН

ПИТИМЕН 11.12.2020 9:56

КАКВО СМЕТКАДЖИЙСТВО ,ЗЛОБА,ТЯ ТАЯ НАДЯ Е ПОТЕНЦИАЛЕН ПРЕСТЪПНИК,НИКАК НЕ МИ ХАРЕСВА,ЖАЛКО ЗА БОЛНИЯ ЧОВЕК-ТЯ ГО Е ИЗПОЛЗВАЛА ЗА НЕЩО И СЛЕД ТОВА ИЗХВЪРЛИЛА,УНИКАЛНО ПРОСТА И ЗЛОБНА ПЪРВИЧНА ЖЕНА,НЕ СЪМ СРЕЩАЛ ТАКИВА КАТО НЕЯ,СЛАВА БОГУ!

Xana

Xana 12.12.2020 8:53

Това е една ужасно злобна и себелюбива личност тя нито един път не е била на дуел няма как да бъде на финал А що се отнася до детето всяко дете независимо от причините по раздялата трябва да има отношение както с майка така и с баща си