Красавица от "София ден и нощ" се сгоди СНИМКА

Красавица от "София ден и нощ" се сгоди СНИМКА

Изкусителната блондинка Калина Кузманова, позната като Галя от сериала „София ден и нощ“, съобщи изненадваща новина. Тя е казала "ДА" на своя приятел и то в най-романтичния град Париж. 

Всички момичета могат да завидят на Калина, че получи предложението от своята половинка по възможно най-романтичния начин до Айфеловата кула. Косьо, както е името на мъжа й, се постарал всичко да бъде изпипано до последния детайл, като дори се погрижил за украса и осветление.

Да!  Хиляди пъти във всеки живот ! Обичам те! Благодаря! Благодаря ти, че си най-добрият баща и мъж ! Оценявам всичко, което правиш за нашето семейство! Гордея се с теб и ще те обичам вечно. Ти си всичко за нас. Обичам те , Обичам ТЕ!", написа тя под кадър, който ще й напомня винаги за тази прекрасна вечер./show.blitz.bg

 

 

 

Коментирай

Emma

Emma 10.11.2023 17:21

Мнозина страдат от диабет и дори не знаят, че са болни, но сега е напълно възможно да се предотврати диабет или да се излекува. Има уникално лекарство, което подхожда на всички и действа бързо, прочетете го сами----- https://min.lc/diabexin

кънчо

кънчо 10.11.2023 20:35

тая дали се ръга в гъзъ?

Haha

Haha 11.11.2023 7:21

На кого е "позната" и какво е това "София ден и нощ"??? Хора, спрете да си губите времето с телевизия - евтина, некачествена, халтураджийска помия.

Бон Коко

Бон Коко 11.11.2023 10:26

SIMP, SIMP...DESPERATION FOR PUSSY, DESPARATION FOR PUSSY.