Коцето Калки проговори за инцидента, след който се отказва от...

Коцето Калки проговори за инцидента, след който се отказва от...

Музикантът и зъболекар Костадин Георгиев, по-известен като Коцето Калки, се отпусна достатъчно в кулинарната надпревара "Хелс Китчън" и призна нещо, което хвърли последователите му в мрежата, а и съотборниците му в Кухнята на Ада, в потрес за секунди.

Коцето Калки разказа на водещия Станислав Иванов за годините, в които е бил зъболекар в миньорско село и как е започнал да се занимава с музика. Една от мечтите на певеца е да направи фанфарен оркестър. Не пропусна да сподели и мнението си за останалите от отбора в шоуто.

Шок! Коцето Калки отряза косата си, а причината е шокираща СНИМКИ

Изпълнителят разказа, че познава Изи от много малка. Оприличил влогърката като "индийска богиня" заради таланта ѝ да се снима през цялото време от всички ъгли, все едно има повече от две ръце. А за фолкпевицата Бони Калки смята, че има много силен усет към готвенето, пише "Телеграф".

Култовата Симона хвърли голяма бомба: След "Хелс Китчън" тя ще...

Певецът, който тази година навърши 62 години, сподели, че тайната да изглежда толкова млад е, че спортува често и се свърза с природата. Той често кара ски през зимата, а като млад е тренирал лека атлетика. Калки разказа и една доста откровена история за това как е спрял да яде месо. Причината е инцидент, който не може да забрави и до днес. В един от епизодите на "Хелс Китчън" той лично ще пробва отново месо - за първи път от 20 години насам./show.blitz.bg

 

 

 

 

Коментирай