logo

Хилда Казасян катастрофира, помете колата на Фики!

Хилда Казасян катастрофира, помете колата на Фики!

Хилда Казасян ще се окаже доста нескопосан шофьор. Преди броени дни тя катастрофира по доста нелеп начин, което показва липсата на каквито и да е шофьорски умения. 

В катастрофата участие е взел и фолкпевецът Фики. За голямо негово съжаление Хилда ударила лъскавото му возило, а Фики му се доревало при гледката. 

Фики Стораро вдигна щур купон за рождения ден на сина си СНИМКИ

Случката се разиграла на паркинга на "Като две капки вода" в Горубляне след края на лайфа миналата седмица. Хилда бързала да си тръгне и на излизане се забива в лъскавото возило на Фики. Той все още бил зад кулисите и грижливо му сваляли грима от образа на Стиви Уондър. 

Информирали го за случилото се и той изхвърчал на паркинга и с голям ужас погледнал щетите. Фики е привързан към колата си и я гледа по-добре и от жена. Покрита е със специално фолио, поръчано от САЩ и на стойност над 5000 лв. Изпълнителят на "Беше обич" се жалва пред приятели, че сега трябва пак да прави поръчка от Щатите и да дава отново пари.

Горката Хилда била много притеснена от случилото се и на последния лайф в шоуто даде по-висока оценка на Фики, тъй като се чувствала гузна след случката./show.blitz.bg

Коментирай

Кика

Кика 03.03.2020 13:13

НЕ МИ Е ПРИЯТНА ТАЗИ ЖЕНИЦА

Чичо Рашко

Чичо Рашко 03.03.2020 18:12

Тая Хи е мноооооооо'о тъпо парче! Флегматична, вяла, скучна, мрънкаща и нищоправеща!

Люлетка

Люлетка 03.03.2020 23:35

Много е гитина.

Гонзо

Гонзо 04.03.2020 15:55

Да бърка в джоба и да плаща на цигането. Ако има с к'во, че като гледам бая е окъсала в последно време.