Кенан лъска самочувствието на Петър във "Фермата" със...

Кенан лъска самочувствието на Петър във "Фермата" със...

Силна мъжка подкрепа в тежък момент получи актьорът Петър във „Фермата“. Земеделецът Кенан от „Канатица“ засипа с комплименти лидера на „Елбетица“, малко след като той беше сринат със земята от собствените си съотборници. Докато „зелените“ го обвиняваха, че е манипулатор с огромно его, конкурентът му от червения тим лъсна самочувствието му до блясък.

„Петър е уникален човек, има много хубави качества“, заяви Кенан, възхитен от силата на Петър на Арената и безспорните му умения в стопанството. Според него актьорът има изключителни заложби, но просто не успява да ги „поднесе“ по правилния начин.

Потресаващ обрат с Петър от "Фермата", татуираната Ния се оказа негова...

Дизайнерът Сергей, който се премести от „Елбетица“ в „Канатица“ заради конфликта си с Петър, обаче не се съгласи с тези мили думи и нарече актьора „грездей“, „тъпунгер“ и „лош герой“.

Оперният певец Борис Добрев напусна "Фермата" 9 след сериозна грешка на Арената

В понеделник Сергей ще излезе на Арената в отборния елиминационен дуел заедно със собственичката на автокъща и майка на три деца Лили и учителката Теди. Скоро ще стане ясно кои ще са опонентите им от „Елбетица“./show.blitz.bg

Коментирай