Калоян от "Игри на волята" спи с шефка на телевизия

Калоян от "Игри на волята" спи с шефка на телевизия

Калоян от „Игри на волята“, който напусна предаването преди броени дни, се уредил с влиятелно и имотно гадже.

В интервю за „На кафе“ той разказа, че гаджето му е собственик на телевизия в Швейцария и той планира също да се премести в богаташката държава, за да заживеят заедно.

Калоян e от Добрич. Той е тренирал в школата на местния отбор, като е бил изключително талантлив вратар. В момента живее в Австрия, където работи като барман.

Заради „Игри на волята“ той загубил и работата, и любовта си, но за кратко. Калоян бил готов на всичко, за да осъществи мечтата си да участва в риалити предаването. Заради подготовката по него не успял да започне работа в хотела в Австрия, който тъкмо отворил след локдауна заради коронакризата. Гаджето му пък нямало намерение да го чака месеци да играе и двамата се разделили, пише "Хотнюз". 

С помощта на Стоян обаче, който го съветвал да не се отказва, Калоян успял да си върне богата швейцарка, която му дала много ценни съвети за работа в телевизия. Върнал се и на работа, защото бил ценен кадър. Той обаче няма намерение цял живот да бъде барман и се замисля да направи свое предаване за здравословен начин на живот в телевизията./ show.blitz.bg
 

Коментирай

Поспаланко

Поспаланко 21.10.2021 13:07

Само спи и пърди или от време на време я поевава?

Д-р Орлов

Д-р Орлов 21.10.2021 19:57

КАЛОЯНЕ, СЪВЕТВАЙ ХОРАТА ДА БЕГАТ, АМА ДАЛЕЧЕ ДА БЕГАТ ОТ ИЗРОДИ КАТО МАНИ И УРОДИ КАТО ДРУГАТА ЖЕНСКА ТВАР ОТ ХАСКОВУ. ТОВА СА БОЖИИ ИЗЧАДИЯ! УСПЕХ, ПИЧ!

Аз канкретната

Аз канкретната 22.10.2021 9:05

Хора този не е много ОК....."красавец" с татуировки и обички....ужас.Преди години само затворниците били с татуировки.....

emil24_7@abv.bg

[email protected] 22.10.2021 9:22

според мен е комплексар а да си барман или сервитьор в австрия не е чак толкова престижно

ха ха Хо

ха ха Хо 22.10.2021 13:08

Неделчо най-добре го характеризира в скечовете си:Дойде,видя,загуби и си тръгна.