Какво се случва? Дени от "Един за друг" се показа посинена и с рани СНИМКИ

Какво се случва? Дени от "Един за друг" се показа посинена и с рани СНИМКИ

Красивата блондинка Дени от "Един за друг" стресна последователите си в социалните мрежи с последното си стори, на което се вижда, че цялата е в синини. 

Първоначалното мнение на всички беше, че е претърпяла някакъв ужасен инцидент, а други заподозряха физическо посегателство вероятно от нейното гадже. 

Истината се окаа доста различна. Както е известно, Дени е фен на риалити предаванията и след семейното предаване, в което участва с тогавашната си половинка Дани, сега мацката се е впуснала в шоуто на Димитър Господинов - Гуспата. Неговото предаване е пълно с физически предизвикателства. 

В последния епизод на YouTube шоуто, Дени се впусна яростно в битките, но всяко нещо си има последствия. По-късно на стори в Instagram тя сподели, че е получила доста травми по цялото си тяло.

Дени си падаше по по-екстремните изживявания още в "Един за друг", така че участието в такова предаване не е изненада. Като нищо можем да я видим и в следващия пети сезон на "Игри на волята", чийто кастинг бе обявен снощи след финала на четвърти сезон. 

Наскоро Дени заяви пред всички свои последователи, че вече не ѝ пука за хорското мнение и ще живее така, както на нея ѝ харесва./show.blitz.bg

 

Коментирай