Изненада! Синът на актьора Сашо Дойнов влиза във "Фермата" СНИМКИ

Изненада! Синът на актьора Сашо Дойнов влиза във "Фермата" СНИМКИ

Синът на актьора Сашо Дойнов и негово пълно копие влиза във „Фермата“, става ясно от промото на риалитито, в което той се мярка за секунди. Станислав ще се впусне в трудния селски живот от 4 септември без страх, че досега не е помирисвал обор и не е въртял брадва.

Той може да не е наясно как се доят крави и как се мели брашно, но пък познава добре артистичните среди, защото играе във врачанския театър и е режисьор в „Сълза и смях”. Приятелите му казват, че е чешит със собствено мнение, който не се вписва в клишето.

Секси каубой е новият стопанин на "Фермата", става горещо СНИМКИ

Станислав страшно много прилича и като характер, и като маниери на известния си баща, а двамата са изключително близки. „Със сина ми сме приятели, разбираме се много. Като дете той бой не е ял никога“, категоричен е Сашо Дойнов, който само отгледал сина си, след като се разделил с втората си жена.

Мис България ще рине обора във "Фермата" СНИМКИ

От първия си брак актьорът имал момиченце, но то починало няколко месеца след раждането заради вроден порок на сърцето. "Това е най-тежкият момент в живота ми. Едва ли някога ще мога да го преживея", разказвал е през сълзи Сашо Дойнов./show.blitz.bg

 

Коментирай

Какъв е тоя

Какъв е тоя 01.09.2023 0:10

посерко, на баща лайнар и посредствен актьор!?!?