Изненада: Моника Валериева и Мирела от "Игри на волята" се събраха и навириха краката ВИДЕО

Изненада: Моника Валериева и Мирела от "Игри на волята" се събраха и навириха краката ВИДЕО

Появи се шокиращо видео на Моника Валериева и звездата от "Игри на волята" Мирела, на което двете девойки танцуват по много секси и предизвикателен начин. 

Тяхното приятелство се оказа изненада за зрителите, а Мирела вече търпи критика, предвид спорната слава на плеймейтката. 

На видеото двете приятелки танцуват доста предизвикателно. За стратта към танците на Моника научихме още преди няколко месеца, когато започна да ни залива с такива сторита. 

 

В стори Моника пусна видео, в което двете девойки танцуват по един много секси и предизвикателен начин. Явно Моника е потърсила помощта на младата риалити звезда, за да понаучи и тя някое и друго секси движение. "Как може Мирела да се излага и да общува с тази, падна ми в очите и определено вече не ми е сред любимките в шоуто", възмущават се фенове. 

Моника не се слави с добро име в обществото. Доста сериозно навреди и на кариерата на фолк певеца Меди, след като двамата обявиха връзката си. Кариерата на Андреа също пострада покрай имиджа на приятелката й./show.blitz.bg