logo

Изненада! Марешка Бардем от "Игри на волята" стана певица! ВИДЕО

Изненада! Марешка Бардем от "Игри на волята" стана певица! ВИДЕО

Марешка Бардем, която стана популярна покрай участието си в екстремното риалити "Игри на волята" и конкурса "Плеймейт" хвърли истинска бомба в светските среди.

Красивата Маша стана певица и дори вече е готова с дебютната си песен "Заблуда". По всичко личи, че Бардем никак не си е губила времето след края на формата, а даже напротив - готова е да покорява още върхове.

Марешка Бардем и Сами от "Фермата" са новите сексимволи на България! СНИМКИ

Песента й имаше онлайн премиера миналата вечер, а Марешка е повече от развълнувана от развоя на събитията в живота си.

Марешка в опасна близост с мечка и тигър... СНИМКИ

"Отдавна искам да се занимавам с музика и да правя парчета като тези, които обичам да слушам. В момента Русия създава едни от най-големите хитове в световен план – това беше и причината да потърся професионалисти от този пазар. Ще ми бъде интересна реакцията на хората, надявам се да им хареса", споделя тя.

Риалити звезда пострада тежко при меле на "Тракия" СНИМКИ

В края на миналата година Марешка замина за Москва, където се срещна с Александър Фоменков – създател на парчетата на руската звезда Ганвест. Именно с него атрактивната риалити звезда записва песента "Заблуда", а междувременно договаря и работата по следващите песни.

"Текстът е създаден от мен и моя приятелка. Преживях тази история и смятам, че доста хора, които са се сблъскали с нещо подобно, ще се припознаят", допълва Марешка.

Скандал! Марешка вади кирливите ризи на останалите от "Игри на волята"

Клипът е заснет във Варна и е дело на Георги Салпаров. В ролята на приятел на Марешка влиза професионалният актьор Валери Вълчев./show.blitz.bg

Коментирай