Изненада! Емо Каменов влезе в сръбския "Биг Брадър"! СНИМКА

Изненада! Емо Каменов влезе в сръбския "Биг Брадър"! СНИМКА

Емо Каменов, когото всички познават от участията му в "Биг Брадър" и "Къртицата", направи пробив, какъвто Джизъса много искаше, но не му се получи. Влезе в сръбския "Биг Брадър"!

И там, по подобие на родния риалити формат, участниците в него прекараха последната си нощ извън къщата изолирани в хотел, а Емо използва свободното време да се обърне към феновете с призив да го гледат, защото "Задруга" е доста популярно и у нас. Българинът обеща също, че няма да се забърква в любовни връзки.

Емо Каменов скочи жестоко на Павел и Венци Венц: Татуирани педали! ВИДЕО

"Аз съм женен човек с дъщеря. Може с някоя жена да седнем да пийнем, да хапнем, да поговорим, но за друго няма как да съм насреща", обясни Емо, който не скри, че е имал проблеми с полицията в миналото, но днес вече те са зад гърба му.

Риалити героят Емо Каменов се похвали с дъщеричка

Любопитен момент е, че за сръбското риалити преговори е правил и Благой Георгиев още по времето, когато беше заедно със Златка Райкова, но така и не им се отвори парашута. Тогава ексфутболистът остави бременната силиконка у нас и замина за Белград, но не успя да постигне нищо с това. Така Емо Каменов е първият българин, който влеза в комшийското шоу, пише "Хотнюз"./show.blitz.bg

Коментирай