Изненада! Елисавета от "Ергенът" крие син? СНИМКИ

Изненада! Елисавета от "Ергенът" крие син? СНИМКИ

Елисавета от "Ергенът" се превърна в една от най-активните участнички, но не благодарение на отношенията ѝ с най-желания тв ерген в момента Евгени Генчев, а покрай скандалите с нейно участие. Интересното обаче е, че въпреки всичко до момента тя не е имала челен сблъсък с друга участничка във формата.

Ели прави коментарите си хем директно, хем се старае да са тихи, което логично подразни мнозина. Те, разбира се, побързаха да я определят като "страхлива злобарка", но дали на самата Елисавета й пука за хорското мнение. Вижте какво качва в профила си в социалните мрежи и преценете сами.

Има ли ромска жилка в кръвта си Айлин от "Ергенът"?

Както знаем в социалните мрежи ври и кипи от клюки и снимки за някои от участничките във втори сезон на любовното шоу, а всичко започна с Габи Бланко, за която се твърдеше, че била платена компаньонка от популярен сайт за възрастни. Самата Габи, разбира се, категорично отрече тази информация, като дори отсече на стори в Инстаграм, че има собствен сайт за дрехи и не е проститутка.

Страшен хейт заля Пам от "Ергенът"! Пухкавата дама се оказа...

Най-новата клюка в социалните мрежи пък е, че Елисавета, която е приятелка на Габи, има син от предишна връзка. В някои форуми потребители твърдят, че блондинката дори не го криела, като е качила няколко снимки с момченцето в профила си. И май клюката ще се окаже самата истина, защото в профила на Елисавета действително има снимки с момченце, въпреки че засега тя се въздържа от коментари. Не е изключен и варинта детенцето да е на нейна приятелка или роднина./show.blitz.bg

 

Коментирай

чеп

чеп 30.03.2023 16:08

това на снимките не е онази огромна магарица от предаването

Какво качва

Какво качва 30.03.2023 22:16

Не успях да видя без гащи...............

Оня

Оня 31.03.2023 18:08

Тази и 100 филтъра да сложи на снимките си, на живо си е абсолютно го8едо, вървящо с корема напред като изтърбушена... гнус и отврат

Хаха!

Хаха! 01.04.2023 12:14

Обработени с Фотошоп снимки. Онази е грозна, колкото искаш, че и повече!