Изненада! Бременна ли е Галка от "Каризма"? ВИДЕО

Изненада! Бременна ли е Галка от "Каризма"? ВИДЕО

Галка от "Каризма" е напът да поднесе най-голямата изненада в тазгодишния сезон на "Като две капки вода", ако това, което показа снощи, съвпада с предположенията за него.

Гласовитата изпълнителка, която прави запомнящи се превъплъщения в шоуто за имитации, показа подозрително наедряло коремче на вчерашния лайф и даде повод за размисъл дали не е бременна.

Галка от "Каризма" в секс афера с барабанист на Риана!

Разбира се, друга версия е, че Галка е просто понапълняла. Заобленото й коремче обаче, повече прилича не нещо друго... Дали е така, много скоро ще стане ясно.

Галка от "Каризма" ползва този метод против полудяване

Припомняме, че още в началото на формата Галя, която това лято ще навърши 42 години, призна, че внимава с какво и колко се храни, защото пази фигурата си, и се старае да тренира редовно. Ето защо въпроса дали не очаква дете, става все по-любопитен. Още повече, че самата тя го иска, а си има и дългогодишен сериозен приятел в Англия./show.blitz.bg

Коментирай

galka ne e malka

galka ne e malka 21.04.2020 15:18

ve4e

Стиви Лонг

Стиви Лонг 17.05.2020 14:14

Тези двамата Иван и Андрей са пълни загубеняци,време е да се скрият някъде ,жалко за ТВ защото ги държи все още ,те поединично са много жалки и безпомощни.

КОЧА

КОЧА 20.05.2020 10:04

а черното говедо ебе ли я?

Галка,Галке

Галка,Галке 31.05.2020 18:33

защо така студено се държи Миро с теб? Дължиш му пари? А такава страст излъчвахте и много сладки бяхте.Жалко

Ядосан

Ядосан 31.05.2020 20:22

Кой ли го интересува