Изненада! Андре Токев и Петър Михалчев влизат в "Хелс Китчън"

Изненада! Андре Токев и Петър Михалчев влизат в "Хелс Китчън"

Тримата големи от "Мастършеф" отново ще готвят заедно, само че не в bTV, а при конкурентите от Нова тв. Андре Токев и Петър Михалчев ще се присъединят към шеф Виктор Ангелов в "Хелс Китчън". Това намекнаха самите шеф готвачи с обща снимка, която разпространиха в социалните мрежи, придружена с иконки на камера и клапа.

Снимката на готвачите предизвика огромно вълнение сред феновете на кулинарните формати. Тройката се събра през 2015 г. за първия сезон на "Мастършеф", но се разпадна три години по-късно, когато шеф Ангелов се премести в Нова. Тогава bTV го замени първо с италианеца Лео Бианки, а после и с шармантната Симвена Роу.

Ето какво ще прави Валя от "Хелс Китчън" със 100-те бона СНИМКА

Самите готвачи не крият, че са останали близки и след напускането на Ангелов. И по всичко изглежда, че тройката отново се събира, макар и в друго предаване, пише "Уикенд".

Общата снимка на кулинарните звезди бе пусната в социалните мрежи от Михалчев, който я коментира лаконично – само с думата "Изненада". Феновете веднага разбраха, че се "готви" голям рейтингов удар.

Миналата година шеф Михалчев обяви, че напуска "Мастършеф", намеквайки, че е недоволен от отношението на продукцията към своята персона. Гуруто на японската кухня сподели, че за шефовете в bTV той е останал прост работник, докато други ги третирали като звезди, но без да уточнява подробности.

Шеф Токев пък до последно остана верен на телевизията, която го превърна в звезда. Но от Нова са готови да се преборят за него, давайки му повече шансове за изява./show.blitz.bg

Коментирай

ЛИМОНА

ЛИМОНА 22.01.2023 15:50

и след предаването си пият,яхват си колите и почват бясна гонка из софия по........джанти!

Рачкапур

Рачкапур 24.01.2023 10:29

Тримата глупаци, единят кърка другият шмръка, а тъпака хърка