Изненада! Алекса и Елица влизат в разкрепостено сръбско шоу и... СНИМКИ

Изненада! Алекса и Елица влизат в разкрепостено сръбско шоу и... СНИМКИ

На Елица и Алекса явно им харесва да участват в риалити формати и има защо. След победата си в "Игри на волята" миналата година Алекса не само, че сбъдна мечтата на любимата си да вдигнат приказна сватба, но и създаде заедно с нея мечтан дом.

Този път обаче, двамата няма да показват колко са издръжливи физически, колкото ще бъде тествана тяхната психика и емоции, защото сръбското шоу, за което са получили покана, наподобява "ВИП Брадър", само че в доста по-разкрепостен вариант, с много любов и забранени неща.

Елица и Алекса го направиха пред всички на плажа СНИМКИ 18+
 

Потрес! Даниел Петканов поиска пред всички Елица от "Игри на волята", заговори й за развод ВИДЕО

Къщата, в която младото семейство ще живее, е пълен лукс и е в стила на Барби. Сръбското шоу е много популярно на Балканите и вероятно ще стане известно и у нас покрай участието на Елица и Алекса./show.blitz.bg

Коментирай

Ами,

Ами, 18.09.2023 14:13

Най-просташкото предаване е това ''Задруга''.Там е мястото на Калеко Алеко и Ревлица която измоли от продуцентите на "Игри на волята''победата на селяндура сърбин.Истинскияте победители са Филип,Гого и Жорката.

Тя която

Тя която 19.09.2023 0:41

Абе от тези кой е мъжа и кой жената. Явно и двамата ще ги оп*свят щом са подписали да ги правят на маймуни . Ама че с простотии ни заливат