Ивелина от "Ергенът" нагорещи мрежата със СНИМКИ 18+

Ивелина от "Ергенът" нагорещи мрежата със СНИМКИ 18+

Ивелина Иванова от "Ергенът" може и да се опитва да спечели сърцето на Евгени, но това на други със сигурност вече е получила.

Художничката стана доста популярна в социалните мрежи, но не заради славата от шоуто, а благодарение на някои свои снимки, които качва в Instagram без проблем.

 

Да, става дума за именно такива еротични снимки, които Ивелина качва без срам, а мъжката половина от феновете ѝ са доста доволни, пише vbox7.com. 

Еротиката определено се харесва на красивата художничка, но Евгени все така не обръща внимание на Ива. Е, той като цяло не обръща внимание на повечето момичета, което не е изненада. На този етап Генчев има очи само за Айлин и Валерия, която спрягат за победителката във втори сезон.

Жартиерите пък са любима част от бельото на брюнетката, защото често присъстват на снимките ѝ. Това обаче Евгени не го впечатлява, а в шоуто художничката не е особено активна. Не се сваля на Генчев, не го търси за контакт, но пък и Джия не беше активна, а видяхме как се обърнаха нещата./show.blitz.bg