Инцидент в '"Игри на волята"! Хвърчат лекари на терен СНИМКИ

Инцидент в '"Игри на волята"! Хвърчат лекари на терен СНИМКИ

Тази година в "Игри на волята" предизвикателствата са извън възможностите на доста от участниците, въпреки че повечето от тях са отявлени спортисти. 

На една от последните тежки битки двама от участниците пострадаха тежко и се наложи на терен да търчат лекари, за да проверят какво е състоянието на играчите. 

И трите отбора участваха в битка за оцеляване, в която трябваше да местят тежки варели, а един от тях да се предвижва стъпвайки отгоре върху тях. При бързината два от отборите се сблъскаха и високият Цецо усети колко е здрав варелът. 

Той се блъска с глава върху желязото, от което се чу много здрав удар. Всички участници се притесниха за него и с въпроси се опитваха да разберат дали е съзнание и как е паметта му. Размина се само с голяма синина, но по-късно и Виктория от същия отбор провери колко е здрава главата й. Тя получи удар точно от Цецо и се стовари на земята, но медицинския екип не установи да има сериозна травма. 

Зрители на шоуто определиха Виктория и Цецо като най-слабото звено в подбора на участници тази година. Между тях прехвърчат и любовни искри, което породи съмнения, че е възможно извън формата да се познават доста добре.

Факт е, че тази година игрите са най-тежки от всички сезони осега. И всички участници вече се оплакват от болки по цялото тяло, а от продукцията ни уверяват, че тези игри са само за загравяне, най-тежките тепърва предстоят./show.blitz.bg

 

Коментирай

Бай Ху

Бай Ху 16.09.2022 18:58

Главите нема страшно, празни са. Раскъсвания на анала да няма, че се затруднява процеса.

Даам

Даам 16.09.2022 23:31

Какви спортисти са тези, като цяло .. химко ??? Особено единия? Продукт на химията, който няма грам издържливост, координация или техника! Огромен некадърни, пълен с нефункциониращи правилно мускули, абсолютно посмешище, гарнирано отсъствие на характер !!!