Икебаната бесен на "Аз обичам България"! Ръси обиди към целия екип, защото...

https://show.blitz.bg/rialiti/ikebanata-besen-na-az-obicam-blgariya-rsi-obidi-km-celiya-ekip-zashhoto Show.blitz.bg
Икебаната бесен на "Аз обичам България"! Ръси обиди към целия екип, защото...

Певецът Деян Неделчев - Икебаната се нахвърли с грозни думи срещу предаването "Аз обичам България", които са го обидили по жесток начин. Той използва социалните мрежи, за да изкаже възмущението си от екипа на предаването и да разкаже как е бил използван.  

Колоритният изпълнител е дал съгласието си от продукцията да използват негови песни в игрите си, но за финал е получил пренебрежително отношение, което няма как да прости и нарича целия формат с думите: "Аматьорска работа". 

Ядосан е, защото от продукцията не са си направили труда да се осведомят за няколко важни неща. Първо посочва, че песента му "В гората" е била представена с името "Съчки съборам", което е неправилно. 

След това посочва, че Сашо Кадиев е допуснал друга важна грешна. Той е казал, че част от текста ан друга негова песен е именно от "Съчки събирам", което не е вярно. 

И за капак, Неделчев се ядосва, че никъде не е било изписано неговото име, а само прякора му Икебаната. 

"Мисля, че е неуважение към автора и певеца, както и незнание от страна на водещите и екипа, който прави предаването. Аматьорска работа. 

Все едно да не споменеш името на Лили Иванова, или който и да било, а да кажеш смао неговия прякор. Адски неуважително и дилетанско. Даваш си съгласието за нещо, после използват всичко и се цитира всичко грешно. Мен ме няма, някой си Икебаната, акой е той?!", изригна в социалните мрежи Деян Неделчев - Икебаната./show.blitz.bg

 

Горещи

Коментирай