Гръмна бахурът на Аксения във "Фермата"

Гръмна бахурът на Аксения във "Фермата"

Малка битова трагедия се разигра във "Фермата". Бахурът гръмна! Драмата съсипа настроението на риалити героите, но най-силно разстрои Аксения, която се измъчи да направи перфектното домашно мезе.

"Искам да легна и да си поплача!“, тръшна се домакинята от Поморие след шумния провал.

Панирани тестиси и варени лимфни възли станаха хит във "Фермата" СНИМКИ

Часове наред Аксения ентусиазирано мелеше кървави карантии и старателно ги тъпчеше в черва. „Не знам колко дебел и дълъг трябва да е един бахур. Аз го правя толкова дебел и дълъг, колкото искам! Става огромен!“, похвали се тя, без да подозира какво я очаква.

Царицата на сиренето аут от "Фермата" СНИМКИ

След като напълни червата, красавицата трябваше да ги свари на бавен огън, но за минути се разсея, казанът заклокочи, бахурът се поду и гръмна на парчета. „Толкова много усилия положих, за да го направя! Мислех, че няма какво да се обърка, но огънят се засили и всичко стана на кайма!“, проплака Аксения, докато наблюдаваше останките от творението си.

Заради нейния провал отборът й „Стари герои“ може да бъде ощетен в оценката на седмичните задачи, а конкурентният „Нови надежди“ да получи предимство./show.blitz.bg

Коментирай

Мюмюн джаксан

Мюмюн джаксан 03.11.2022 20:19

Ей туй чесну за парви път скивам и чувам- да "грамни" бахур! Ко е слагала таз ватре ни знам, ама то да не е бомба чи да гарми. Язък за мезету.

ТКЗС "Иван и Андрей"

ТКЗС "Иван и Андрей" 03.11.2022 22:06

Крепостните селяни на Иван и Андрей спукаха бахура. Помешчиците ще ги накажат с глад и бой.

мжнбйк

мжнбйк 03.11.2022 22:08

Обичат културата....и бахура.

Фенка

Фенка 03.11.2022 22:32

Ужасната Камелия дано изчезне по бързо! Отвратителна, зла и лицемерна жена! Вън! Грозалия със самочувствие! Комплексарка!Давай Акси ! Чудесна игра!

Таня ПОПОВА

Таня ПОПОВА 06.11.2022 21:36

АДМИРАЦИИ ЗА ВЕСЕЛКА, ЖЕЛАЯ ТИ УСПЕХ ВЪВ ВСЯКО НАЧИНАНИЕ......ТИ ГО ЗАСЛУЖАВАШ