Горещо! Участничка от "Фермата" бръкна в деколтето, за да мачка силикона на... СНИМКА

Горещо! Участничка от "Фермата" бръкна в деколтето, за да мачка силикона на... СНИМКА

Опасно близки станаха две от участничките във "Фермата", след като актрисата Присияна от "Елбетица" поиска да намачка силиконовите гърди на своя съотборничка.

"Много ми е любопитно как се усеща това нещо, толкова ми е мерак да го пипна!", възкликна тя по адрес на тунинга на Емилия. Поласкана от вниманието, продавачката на цветя моментално позволи да й се бръкне в деколтето.

Любовни ласки във "Фермата": 43-годишeн налетя на агнешко СНИМКИ

"Ай, че много хубаво! Не са твърди! А аз бях чувала, че са много твърди...", изненада се Присияна, докато опипваше гърдите на другата риалити героиня. "Бая мачкане е падало. Но колкото по-надолу слизаш, по-твърдо става", разкри й спецификите на изкуствения бюст Емилия, докато насочваше ръката й.

Фолкаджийката Неделина е първата изгонена от "Фермата" след като...

Сцената се разигра малко преди важна битка за привилегия, в която враждуващите отбори трябваше да пренасят яйца през препятствия. В сблъсъка "Канатица" успя да извоюва първата си победа от началото на сезона и реши кои играчи от "Елбетица" да отидат на предстоящия отборен елиминационен дуел. Това са дизайнерът Сергей, експертът в борбата с финансовите измами Георги и продавачката на цветя Емилия, която е едни гърди пред останалите и в кухнята, където приготвя отлична зимнина./show.blitz.bg

Коментирай

Бай Ху

Бай Ху 14.09.2023 11:27

Да дойди да ми бръкне в гащите.

тиди

тиди 14.09.2023 15:02

и при мен так става - колкото по надолу слиза толкова по гУем и твърд цтава - ама си е баш,баш истински

Офф

Офф 14.09.2023 23:21

Емилия с уж силиконите, прилича на дойна крава и лъха на селско излъчване отвсякъде. Антипатична е!

вьь

вьь 20.09.2023 21:39

Да си оправи носа и гушата.