Голяма секира: bTV с мощен удар под кръста към Нова тв: Открадна култови кадри за...

Голяма секира: bTV с мощен удар под кръста към Нова тв: Открадна култови кадри за...

Поредният звучен шамар получи Нова тв от най-големия си конкурент - bTV, но този път удара е доста сериозен, защото става дума за голяма кражба на кадри.

Новото шоу в ефира на bTV "Островът на 100-те гривни", което стартира тази есен в ефира на bTV, още отсега дава заявка да провокира висок зрителски интерес, особено пък след като в него ще се съберат култови риалити имена. 

Сано издаде тайната: Ето къде се снима "Островът на 100-те гривни" СНИМКА

Култови имена от последните сезони на екстремното шоу на Нова тв "Игри на волята" се оказаха силно привлечени от "Островът на 100-те гривни" на bTV и намеците, които правят в социалните мрежи, вече са толкова явни, че изводите са неизбежни.

Става дума за култови имена като тези на Валери, Мудева, Мирела от предишния и от по-предишния сезон на "Игрите", които наскоро пуснаха любопитни сторита от... Филипините.

Именно на това екзотично местенце се снима в момента новия риалити формат, а тяхното присъствие там със сигурност не е случайно. Каква точно ще е ролята им в шоуто обаче, не се наемаме да гадаем за момента.

Александър Сано и Диляна Попова отлетяха за "Островът на 100-те гривни" СНИМКИ

Факт е обаче, че кражбата на кадри, която bTV прави спрямо Нова тв, няма как да остане без последствия, ако познаваме добре родния тв фолклор. Сега вероятно, за да си "върнат за жеста", от Нова ще направят още по-мощен контраудар. Какъв - ще почакаме, ще видим!/show.blitz.bg

 

Коментирай