Голяма бомба в "Сървайвър" още на старта

Голяма бомба в "Сървайвър" още на старта

Реализиран според най-високите световни стандарти за качество, в сътрудничество с един от най-опитните и успешни международни екипи, новият сезон на "Сървайвър" ще сложи началото на ново поколение риалити шоу, в което изненадите за участниците и зрителите ще започнат още от първата минута.

Седмият сезон на "Сървайвър" България ще предложи изцяло променен модел за продукция на развлекателен формат на българския пазар.

Ключов момент в приключенското риалити през 2023 г. ще бъде възможността зрителите да взимат активно участие в развоя на събитията в играта. Въвеждането на този нов за участници и зрители елемент, налага и нов начин на реализация на предаването, а именно – силно скъсено отстояние между периода на заснемане и излъчване на епизодите.

С този подход на телевизионно производство "Сървайвър 7" ще докаже по нов начин, че признанието и титлата „Последният оцелял“ е само за онзи, който притежава комплексни качества като устойчива психика, физическа сила, находчивост, стратегическо мислене и жажда за победа. Феновете на предаването ще станат свидетели не просто на зрелищни и епични битки, изпитващи предела на човешката сила и дух, но и ще съпроводят участниците в предизвикателствата, които заедно ще извървят.

В непосредствена близост до най-топлите води на планетата – Карибско море, с целогодишна дневна температура между 27 и 32 градуса, на другия край на света, участниците ще трябва да се изправят в сурова битка за оцеляване. Най-важното е да издържат. Да се приспособят. Да останат до края. Да се преборят с капризите на времето, спането под открито небе, с мисълта, че животните, на чиято територия са неканен гост, са навсякъде, и дори растенията наоколо, могат да се окажат смъртоносни. Точно там, където сред привидното спокойствие на природата, се крие един от най-опасните острови на планетата, започва единствено по рода си приключение, наречено "Сървайвър". 

От продукцията заявяват, че началото на сезона е съвсем близо. Очакваме възможно най-скоро да разкрият и кои известни личности ще бъдат сред участниците./show.blitz.bg

Коментирай

Ами,

Ами, 23.12.2022 13:03

Зрителите на това предаване не желаят известни участици,продуцентите не разбраха ли най-после това.

Мани го Сървайвър

Мани го Сървайвър 25.12.2022 2:31

Къде изчезна Тити и ШОШЛАК...