"Гласът на България" поряза жестоко Камелия и Галена, такава обида не се преглъща лесно ВИДЕО

"Гласът на България" поряза жестоко Камелия и Галена, такава обида не се преглъща лесно ВИДЕО

Продуцентите на "Гласът на България" са бесни, че тази година не успяха да убедят нито един чалга изпълнител да седне на стола на журито. Толкова са ядосани, че се подиграха с Камелия и Галена, които се изявяваха в предишните сезони. 

Това си пролича по време на последния епизод на музикалното шоу, където от продукцията бяха подготвили специална изненада за Иван Лечев и в същото време рязко порязаха Камелия и Галена, което не убягна на зрителите. 

"Гласът на България" изненада ветерана сред журито Иван Лечев с видео стена, на която бяха изпратени поздравления от сегашните и миналите членове на журито на шоуто, включително Миро, Дара и Мария Илиева, както и други изпълнители, с които той е бил в журито в предишни сезони, като Графа, Михаела Филева и Поли Генова.

 

на зрителите им направи впечатление, че продуцентите са пренебрегнали представителките на чалгата в журито - Камелия и Галена, които вече не са част от шоуто. Това може да бъде индикация, че продуцентите са разочаровани от невъзможността да намерят представител на чалгата за новия сезон. Различни известни имена са тествани, но те отказват да прекарват лятото си в София и да снимат предаването, което вероятно обяснява липсата им от новия сезон.

За никого не е тайна, че Иван Лечев е в много близки отношения с Камелия и едва ли би отказала да запише поздрав, ако я бяха попитали./show.blitz.bg

 

 

Коментирай

Хаха

Хаха 02.10.2023 8:32

И как една чалгаджиика ще оценява пеенето те дори нямат музикално образование а да не говорим че много от участващите пеят по хубаво от тях с право са ги махнали

Тия

Тия 03.10.2023 0:26

Педераси от телевизията финансиране сектанти