Гери от "Ергенът" се подигра жестоко с конкурентката си Виктория ВИДЕО

Гери от "Ергенът" се подигра жестоко с конкурентката си Виктория ВИДЕО

Първият сезон на "Ергенът" е в миналото, а Виктор успя да си намери жена, макар и извън участничките в шоуто. Играта за някои от момичета продължава и те не спират да се "хапят". 

Този път Гергана Стаменова реши да настъпи Виктория Капитонова по болното й място. Рускинята стана за смях и основен обект на подигравки, които захрани Гери. 

Любопитно видео пусна Гери Стаменова в профила си в най-нашумялата мрежа ТикТок. Сед като изкара шеметен работен уикенд, в който бе специален гост на откриването на летния сезон в Слънчев Бряг, Гери се оттегли на родното Черноморие за заслужена почивка. 

 

@stamenowwa11 #stamenowa #rolex #fyp #victoriakapitonova #геристаменова #fypシ゚viral #rolexwatch #ergenyt #podaruci #ергенът #гергана #geri #подарък ♬ original sound - stamenowwa11

В едно от последните видеа, които публикува в ТикТок профила си Гери се подиграва жестока на Виктория. Тя показва изискан и скъп Ролекс, а в глас зад кадър Гери обявява, че часовникът е специален подарък за пишман-финалистката. В шоуто Виктория не спираше да повтаря, че иска да получи именно такъв подарък от някои мъж. 

Бдителни наблюдатели веднага отбелязаха, че това няма как да е истина, тъй като часовникът е мъжки. Видеото повдигна редица въпроси сред феновете на красивата певица. „Да не е от Илиянци?“, „Е, ти й разби всички мечти?“, „Реплика!“ – бяха само част от коментарите под видеото на Гери. Изглежда войната в Рая продължава, месеци след края на предаването. Как ли ще отвърне Виктория на Гери и чий, наистина, е часовникът.../show.blitz.bg

Коментирай

........па

........па 22.06.2022 19:35

И Гери е същата като останалите чалгарки-лигла.Помним как облизваше на Виктор ухото и му се натискаше.След заснемането на "Ергенът'' тя и Капитонова са били заедно на Малдивите,а сега уж и се подиграва.

Хей

Хей 23.06.2022 2:05

Виктория си личи че е селянка,вижте само на какво се радва.