Гери-Никол отказа на "Денсинг старс", а причината ще ви шокира

Гери-Никол отказа на "Денсинг старс", а причината ще ви шокира

Танцувалното шоу "Денсинг старс" се завръща в ефир и продуцентите вече обявиха кои са популярните участници, които ще демонстрират своята пластичност. Но в списъка отсъства името на Гери-Никол, което упорито се пишеше преди обявяването на официалния списък с участници. 

Наш репортер научи цялата истина и защо талантливата певица е "пратила по дяволите" продуцентите и се е отказала от участие, макар да е била ухажвана. В крайна сметка не е подписала договор. 

Оказа се, че форматът не разполага с голям бюджет и съответно не може да дава големи хонорари на звездните участници. Това е била и причината Гери да се откаже, макар да имала желание да покаже колко е добра в танците. Обидният хонорар я отказал, поискала повече, но така и не я огряло с по-висока оферта. 

За по-ниска сума се съгласила колежката й Дара, актьорът Филип Буков, фолк певецът Емрах Стораро, Папи Ханс, първият ерген Виктор Стоянов, Нона Йотова, Натали Трифонова, Неделя Щонова, Боряна Баташова, Ивет Горанова, актьорът Даниел Пеев-Дънди, Мила Роберт и фолк звездата Емануела. 

Вътрешни хора от продукцията издадоха пред наш репортер, че единствено Емануела се е уредила с приличен хонорар и затова за останалите не е останало много. Всички те се надявали на слава, която да им помогне в намирането на нови проекти и привличането на пари./show.blitz.bg