Гатьо от "Игри на волята" бил бодигард на Баретата и Алексей Петров, а сега...

Гатьо от "Игри на волята" бил бодигард на Баретата и Алексей Петров, а сега...

Бившият командос и актуална риалити звезда Пеньо Гатевски – Гатьо може да стане официален водещ в Нова тв, тъй като, както вече писахме, много от зрителите нададоха вой след отпадането му от "Игри на волята" и направиха петиция с искане да го върнат на екран.

Тъй като това няма как да стане, тъй като предаването отдавна е записано, има огромна вероятност да го направят лице на някой от онлайн проектите, свързани с предаването.

Освен много фенове Гатьо събира и голяма критика заради простоватите си маниери и стил на изразяване, както и заради консервативните си убеждения, които се притеснява да демонстрира. Много зрители го намират за закостенял и ограничен в разбиранията си. По-голямата част от аудиторията на риалитито обаче вижда в това не дефект, а ефект, тъй като се забавлява с него.

Хората смятат, че бившият командос е свеж и интересен, затова настояват телевизията да му даде да води собствена рубрика – редовно да записва свои коментари около епизодите на риалитито. Това едва ли ще стане в ефира, защото програмната схема трудно би могла да се размести, за да се търси място за такава рубрика. Но в интернет пространството създаването на подобен проект е въпрос единствено на време.

От 15 години риалити героят работи като лична охрана. В момента той охранява бизнесмен от Пловдив, чието име на споменава. Злите езици твърдят, че мачото известно време се е грижил за сигурността на самия Алексей Петров, който беше разстрелян през август, пише „Уикенд“.

Известно е, че в последните години Петров намали разходите за бодигардове и разкара скъпоплатените професионалисти за сметка на селянчета от родния си край, което му струва живота.

Гатьо работел като бодигард на бизнесмена преди около 2 години, но бързо напуснал, тъй като милионерът е пословично стиснат и давал обидно малка заплата. След това риалити героят за кратко бил охрана на Златко Баретата. Гатьо бил доволен и от парите, и от отношението към него, но напуснал, за да се установи при семейството си в Пловдив. Там пък започвал работа при местен баровец, за когото бачка и в момента./show.blitz.bg

Коментирай

МДАААА,

МДАААА, 21.10.2023 21:47

ТОТАЛЕН ПАЛЯЧООООО

Гатю е

Гатю е 21.10.2023 22:37

ХАРИЗМА ! Талант

Такива

Такива 21.10.2023 23:57

Такива са ни и "командосите" жалки и малоумни боклуци, които грам физическа издражливост нямат. А камо ли психическа. Този на запад няма да го вемат и супермаркет да охранява! Маймуна с два пръста чело , не чела и една книга!

СофиЕнец

СофиЕнец 22.10.2023 9:05

Въх мари тая дъртата грозна,проста и нагла Вили-могили е отврат отвсякъде!С тия присвити очички дето ги върти наляво, надясно с нетърпение чакам да я изтряска точно Цвети!!По долна и грозна жена не съм виждал!Освирепяла от глад "фунията" и сигурно смърди на леш!!!

Георгиева

Георгиева 22.10.2023 10:35

Не може ли тия младежи да разберат,каква интригантка е тази Виолета.?!Защо разваля атмосферата в Игри на волята?Не и е местото там!Подла душица!

Alexander1

Alexander1 22.10.2023 11:39

Искам да кажа че Виолета е една озлобена недоклатена или недоклатен - не мога да и определя пола уродия. Циба от формата!!!

Бутьо

Бутьо 22.10.2023 15:13

Може ли да ми го поохранява малко, че е много палав?

Борис

Борис 22.10.2023 18:56

И защо простотията забавлява? Голям "мъжкар" няма що.