Гаджето на Мария Бакалова спасява две деца от удавяне

Гаджето на Мария Бакалова спасява две деца от удавяне

Гаджето на холивудската звезда Мария Бакалова се оказа истински герой. Валери Григоров, който е сред любимците на публиката в "Денсинг старс", преживял инфарктна ситуация и спасил не един, а два човешки живота.

Той измъкнал две деца наведнъж от морето, докато работел като спасител. „Силно течение ги беше завлякло много навътре. За щастие влязох навреме и ги спасих. Никога няма да забравя този момент“, категоричен е Валери.

Алекс Раева показа сочно тяло и взриви "Денсинг старс" СНИМКИ

В последните години той е каскадьор в киното, а от два месеца e цар на румбата, валса и хип-хопа в „Денсинг старс“. В публиката на живо редовно го аплодират майка му - шампионката по стрелба Мария Гроздева и баща му.

Майката на д-р Неделя Щонова се появи в "Денсинг старс" и й поиска прошка за.. СНИМКА

"Двамата се вълнуват, следят всеки епизод. Майка ми се радва много, баща ми отправя критики, ако види, че не съм направил нещо както трябва и ми дава съвети", призна Валери. Любимата му Мария Бакалова също не пропуска епизод от танцовото шоу, но не го ревнува от партньорката му на дансинга, красивата Дорина.

"Имаме си голямо доверие", твърди каскадьорът. А как ще се развият още отношенията им и дали няма да ни сюрпризират до края на годината с някоя новина за сватба, ще почакаме, ще видим./show.blitz.bg

 

 

Коментирай