logo

Фънки изчерви Тита с горещо предложение... (ВИДЕО)

Фънки изчерви Тита с горещо предложение... (ВИДЕО)

След снощния епизод на "Като две капки вода" страстите отново се нажежиха - за едни е в положителна посока, за други, които не чак толкова. Факт е обаче, че неочакваните действия и изказвания често взимат връх и именно в тях понякога известните издават, без да искат, някоя своя тайна или мечта.

Така се случи и с Христина Христова - Тита, която този път трябваше да пресъздаде едновременно образите на Ерос Рамацоти и Шер и техния емблематичен дует на песента "Piu Che Puoi".

За младата певица това беше много голямо предизвикателство, особено в моментите, когато трябваше да бъде Ерос Рамацоти, но в крайна сметка успя не само се справи отлично (най-вече там, където бе Шер), но и да предизвика див възторг.

След изпълнението й, когато журито трябваше да даде своите финални оценки, реакциите бяха положителни и приповдигнати. Виктор Калев, който бе гост звезда в снощния епизод на "Капките", дори се поклони пред таланта на младата певица. Фънки обаче, по традиция, поднесе малко по-солените коментари.

Той заяви, че тъй като вокално се е разминала с гласа на големия Ерос Рамацоти, ще я запознае с оригинала, който обеща скоро да доведе за концерт в Бългрия, за да има как да натрупа и лични впечатления.

Тита се развълнува неимоверно много от предложението за евентуална среща със световноизвестния изпълнител и просто не можеше да повярва какво чуват ушите й. А за да е картинката пълна, Фънки дори допълни, че ще ги остави двамата в гримьорната, за да се поопознаят.. вокално, разбира се./show.blitz.bg

Коментирай

отвратен

отвратен 07.05.2019 11:58

тази дебела свиня фънки е толкова жалък, бранейки със зъби и нокти хонорарчето.

111

111 07.05.2019 13:04

Рамоцоти и той остаря. Вече е на 55г.

Dimi

Dimi 07.05.2019 21:05

Мъни, мъни, мънии... Важно е хората да се забавляват! А "Тита" е красавица!

опитай си късмета сега

опитай си късмета сега 08.05.2019 19:00

Трябват ти пари ? Опитай късмета си тук !Нон стоп печалби ! Онлайн казино , с нови игри и забележителни джакпоти .Нужен е минимален депозит от 10 евро!Вчера спечелих 677 евро ! https://bit.ly/2vGdh7g

Гошката

Гошката 09.05.2019 7:09

Ем мангалка ....ем чалгарка и. айдушка щерка на оня дето крал от парите за инвалиди ....дали го вкараха в затвора ....да изучава музика ...?