Филип от "Игри на волята" с провал на еротичен конкурс! СНИМКИ 18+

Филип от "Игри на волята" с провал на еротичен конкурс! СНИМКИ 18+

Инженерчето Филип, който още в началото подразни зрителите на "Игри на волята" с отношението си към жените, успешно се доказа на Арената по време на последната елимиционна битка.

Амбициозният мъж има зад гърба си и много спортни постижения, но е малко известен факт, че големият му провал е на конкурса Мистър София през 2020 година, когато титлата получи Васил Младенов, пише LifeOnline.bg.

Филип Атанасов, който тогава е на 27 години, не успя да се класира дори и сред подгласниците.

Година по-рано, когато е на 26, Филип все още търси себе си и се е явявал на еротичен конкурс провел се в столична дискотека, а този конкурс може да се определи като мъжки аналог на Плеймейт на годината. Тогава на “Best Erotic Model 2019”, Атанасов печели наградата за най-добро тяло - “Best body”:

„Според мен съм подходящ за този конкурс като ще представя себе си по най-добрият начин, за да спечеля. – обосновава изявата си в еротичния спектакъл и добавя за желанието да бъде еротичен модел: „Еротиката е нещо, което човек или го има, или го няма, не се учи от книгите или в интернет. Освен добър външен вид, еротичните модели трябва да имат и поведение.“

Филип казва, че излъчването, погледа и тялото му го правят сексапилен. „Харесва ми да получавам нови предизвикателства, а и съм достоен за тази титла.“, обяснява решението си да се яви на следващата година за „Мистър София 2020“ Фифо./show.blitz.bg