Филип Буков пусна СНИМКИ от болницата и се разплака

Филип Буков пусна СНИМКИ от болницата и се разплака

Актьорът Филип Буков си тръгна от изпитанието в Доминикана по препоръка на лекарския екип, след като беше приет по спешност в болница, а специалистите му откриха сърдечен проблем.

Видимо той е много разочарован от възникналата ситуация и че няма да може да продължи да се бори за голямата награда в "Сървайвър". Той е единственият участник, за който има само положителни коментари и със сигурност имаше всички шансове да остане последният оцелял. 

Шокиращи подробности за напускането на Филип Буков от "Сървайвър"

"Изписаха ме и скоро излитам за любимата България! Все си мислех, че съм подготвен и ще успея да съм последният оцелял, но явно съм грешал. Да си с голямо сърце се оказа, че невинаги е плюс. След серия изследвания лекарите не ме допуснаха в играта и колкото и да исках и да се пазарих с продуцентите, решението е категорично. Много ме е яд, даже си поплаках през нощта, защото очаквах да се върна в играта при своето семейство", написа той във Фейсбук часове преди да се качи на самолета за България. 

 

Актьорът не може да повярва на огромната подкрепа от страна на зрителите и феновете на шоуто, които асоциират играта с него. "Тъй като коментарите са близо 200, няма да успея да отговоря на всеки лично, моля да ме извините. Сърдечно благодаря на всеки един от вас, който е отделил от времето си, за да гледа, за да ме подкрепя и да ми пише тук. Аз съм много разочарован от себе си, макар да не нося пряка вина за случилото се, но обичам да се боря до край. В такива трудни моменти именно вие ми давате сили да продължа и разбирам, че има смисъл от това, което правя и в частност актьорската професия. Без публика един артист е загубен", допълва той в коментар. 

Филип Буков толкова много се хареса на зрителите, че те предлагат на продукцията да се замисли и да го сложат него за водещ, вместо Ваня Джаферович. Бившият футболист не успя да се справи със задачата да замести Владо Карамазов и отблъсна голяма част от феновете на формата за оцеляване. "Искаме Буков за водещ", категорични са зрителите, като искат тази смяна да се случи още този сезон, тъй като не могат повече да гледат и слушат хърватина./show.blitz.bg

Коментирай

emil lazarow

emil lazarow 10.03.2023 10:56

анаболитеее трябва да намалиш

Капитана

Капитана 10.03.2023 12:27

Нещата са повече от ясни, или генетично наследствено заболяване, или прекаран корона вирус или ''добавки'' от фитнеса.Или комбинация от трите.Замисли се!

доктор

доктор 11.03.2023 1:04

ДРУГИЯТ ПЪТ СИ ПРЕЦЕНИ СИЛИЦИТЕ БЕЗ ДА СЕ САМОЗАХЛАСВАШ ПРЕД ОГЛЕДАЛОТО. И НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ, НИКОЙ НЕ ТЕ Е ПРИИСКАЛ, НИЩО ЧЕ ТАКА ПИШЕ В ЖЪЛТУРНАТА ПРЕСА.

фен

фен 11.03.2023 1:13

Филипчо, не бъди така скромен, как да не носиш пряка вина за случилото се, че кой друг да я носи?

Педалчето

Педалчето 11.03.2023 5:37

се с имало в болницата... Без думи.