Фейгин с любопитни признания за Георги, разкри и за тайна татуировка ВИДЕО

Фейгин с любопитни признания за Георги, разкри и за тайна татуировка ВИДЕО

Александра Фейгин няма как да не пази само хубави спомени от участието си в "Игри на волята", защото освен играта и високия адреналин, там срещна и любовта в лицето на Георги. Двамата в момента са на коледна вълна и се затрупват с любов и подаръци.

"Хубаво ми е понякога да оставам насаме със снега и да си правя, каквото си искам. Любовта дава увереност и спокойствие. С Жоро най-вече си говорим за спорта – кой накъде иска да се развива. Допълваме се в нещата от ежедневието и се разбираме. И двамата посвещаваме доста време на спорта и по този начин се подкрепяме.

Жорката и Фейгин от "Игри на волята" разкриха любимата си секс поза ВИДЕО 18+

Когато ни е трудно се опитваме да се мотивираме един друг. Това ни бута само напред и нагоре", това сподели наскоро в тв интервю за Нова тв фигуристката ни.

"Вярно е, че имам татуировка. Дори мога да кажа, че всеки един участник на олимпийските игри, на 90% си прави татуировка, защото през цялото време на кариерата си се борим за Олимпиадата. Лишаваме се от много неща и искаме да си оставим отпечатък от тези прекрасни спомени.

Фейгин разплака всички с тази покъртителна история за майка си, която я изоставила ВИДЕО

От "Игри на волята" ми останаха само хубави спомени. Научих се на много нови неща. Там израснах. Видях света и по-големите хора от мен – как разсъждават и действат. И това ще ми помогне в бъдеще. Жоро вече се качва на кънките с мен. Много бързо схвана. На леда е важно спокойствието. Защото когато има страх, човек не може да се отпусне", допълни Фейгин.

"Обичам подаръците. Моите подаръци се надявам да бъдат моите резултати, с които да зарадвам както близките си, така и всички останали хора, които подкрепят българския спорт", категорична е чаровната спортистка./show.blitz.bg

Коментирай

kravar

kravar 30.12.2022 14:04

QKA PRADNQ OT DIARIQ MN SMARDI UJAS !

Бай Ху

Бай Ху 30.12.2022 19:51

Ма тоа е некъв мангал бе.

До kravar

До kravar 30.12.2022 20:05

Ей манго, престани да пишеш глупости. Ти си един нещастник. Браво на младите. Нека се обичат