Фалшива бременност във "Фермата", всички на бунт срещу измамницата!

Фалшива бременност във "Фермата", всички на бунт срещу измамницата!

Две седмици преди финала на риалитито "Фермата" състезателите загърбиха враждите и се обединиха срещу ловка измамница. Всички скочиха срещу бившата участничка в предаването Паулина, която публично излъга, че е бременна от състезател в шоуто, а после, без притеснение, отрече новината.

Арогантното й поведение срина психически автомонтьора Красимир, с когото тя прави секс в стопанството и разгневи останалите претенденти за големия приз.

Шок! Участничка забременя във "Фермата"! СНИМКИ

Събитията се развиха главоломно. В средата на седмицата екзотичната красавица извести с писмо Красимир, че е бременна от него, а той, щастлив, направи купон и започна да чертае планове за бъдещето.

Възторгът му обаче пресъхна, след като Паулина неочаквано се завърна във "Фермата" и съобщи, че всъщност не е бременна.

Драма! Участничка във "Фермата" призна за изнасилване СНИМКА

Радостната, но фалшива новина Поли хладнокръвно измислила. За кратко тя е имала известни съмнения покрай закъснелия си месечен цикъл, но когато те отшумели, все пак решила да пробва Краси и да разбере истинските му чувства към нея.

След признанието й, татуираният мачо се срина. "Боли ме, къса ме отвътре. Вече правех планове, мислех име на бъдещото ни дете", разплака се той. Сълзите му покрусиха фермерите и предизвикаха мощен гняв към измамницата.

Женкарят на "Фермата" се разкая за секса

"Паулина не пробва Краси, тя го съсипва!", разфуча се младият бизнесмен Митко Калайджиев. Военният Станислав беше още по-краен. "Тя е луда, брат!", отсече той.

Жените в шоуто също застанаха на страната на прецакания Красимир и всички дружно го прегърнаха, за да спрат сълзите му./show.blitz.bg

Коментирай