Ето за какво похарчи 100-те бона Алекса от "Игри на волята" ВИДЕО

Ето за какво похарчи 100-те бона Алекса от "Игри на волята" ВИДЕО

Големият победител от тазгодишния сезон на "Игри на волята" - Алекса Ерски грабна 100 000 лева и веднага намерие приложение на крупната сума.

Седемкратният шампион на Сърбия по борба вече прави планове за бъдещето и в тях, разбира се, централно място заема любимата му Елица, която проля доволно количество сълзи за него по време на надпреварата.

Нещо ужасно сполетя Алекса минути след победата в "Игри на волята"

"Предстои ни с Елица да се преместим тук, в София. Иска ми се да продължа с борбата в България. Треньорът ми е тук и имам много добри спаринг партньори. Вече две години живеем в колата на Елица, постоянно сме в движение. Но вярвам, че 100-те хиляди ще ни помогнат. Моята мечта беше ние двамата да си намерим наше място", категоричен е големият победител.

Зрители бесни: Алекса спечели нечестно "Игри на волята"

"Искам да кажа едно голямо „Благодаря!“ и на Филип, и на Георги. Без тях финалът нямаше да е така зрелищен. Изпитвам голямо уважение към Филип. Аз съм борец и когато виждам човек, който е по-добре физически подготвен от мен, съм респектиран. Бях щастлив от победата, но когато ги видях как седят тъжни от загубата, сърце не ми даде да се радвам. Всички бяха много добри", бе едно от първите неща, които Алекса сподели след победата си във Vbox7.

Всъщност, когато Алекса печели шоуто и излиза от него, Елица не знае, тъй като предаването се излъчва на запис по телевизията. Така той успява да я изненада в хотела, в който е отседнала. "Тя изобщо не ме очакваше", връща лентата с усмивка големият победител.

Не е за вярване какво се изсипа върху главата на Алекса от "Игри на волята" СНИМКА

Колкото до идеята да участва заедно с приятелката си в "Игри на волята", Алекса разкрива следното: "Всичко започна така: Елица гледа всеки сезон на предаването. В самото начало аз не говорех много добре български, но хвърлях по едно око на телевизора. Видях Арената на „Игри на волята“ и ми стана интересно. Постепенно започнах да гледам повече от нея. Когато сезонът приключи, а Андрей стана победител, с Елица отидохме на тренировка. По едно време, докато си цъкаше на телефона, започна да ми задава различни въпроси. След по-малко от месец ми се обадиха от предаването.

Случи се така, че точно докато течаха кастингите, ние бяхме планирали да прекараме Коледа във Варна. София ни беше по път и се явихме. Тя не искаше да участва, но влезе заради мен. Аз исках да играя, защото бях в труден период. Колебаех се дали да се откажа от борбата", споделя още той./show.blitz.bg

Коментирай

Браво

Браво 01.12.2022 12:21

Браво Алекса, не ти се сърдя, но ти спечели едно нагласено шоу. Още от ден първи излезна информация, че ти печелиш. Бъди щастлив

Ами,

Ами, 01.12.2022 15:22

Ревлица Янкова плю на бронзовия си олимпийски медал и се продаде за 100 хилядарки на Тупарев за да направи възлюбения и победител.Гнус ме е от тях.

ай сиктер

ай сиктер 01.12.2022 16:38

Стойте си у Сърбия бе кукавици.Тук нямаме нужда от още едни Джаферович.

Павлина

Павлина 01.12.2022 18:40

Елица е имбецил цяла игра гледа като теле в скотобойна Много селска крива мутра трудно да се нарече мома с тази малка капка мозък ,която има какво изобщо какво е постигнала в живота освен ,че я мразят всички ,които я познава.Едно 30то място с някакъв ръждясал железен медал в квартална олимпиада.

Ленка

Ленка 01.12.2022 18:42

Но гъци г-ъца Джеферова няма кой да го бие по противност

..........

.......... 01.12.2022 20:19

А КАКВИ СВИРКИ ПРАВИ ЕЛИ-----№ 1 ...........

Тоя

Тоя 02.12.2022 9:34

на мъж не прилича, а името му е смехотворно.