Ето с коя от участничките е спал Виктор след края на "Ергенът"

Ето с коя от участничките е спал Виктор след края на "Ергенът"

Виктор Стоянов, който е главно действащо лице в шоуто „Ергенът”, призна, че още не може да превъзмогне напълно бившата си приятелка Хриси Парова.

„Няма да я забравя никога, но ще обичам отново!”, оптимист е фитнес моделът. С половин уста той сподели още, че е влязъл в предаването само за пари, а не за да си търси гадже.

„Сигурен съм, че мнението ми би разочаровало много хора, но за скромните ми 31 години на този свят се убедих, че всеки от нас си има цена. Тези, които отричат, просто още не са научили своята”, откровеничи Ергенът в социалната мрежа. Той многократно е намеквал, че все още е свободен и момите в предаването не са успели да го впечатлят достатъчно. Със спряганата за победителка Виктория Капитонова с днешна дата не са заедно, но са запазили добри чувства един към друг.

Чисто голият Виктор от "Ергенът" подпали мрежата с това ВИДЕО 18+

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by - Ергент (@viktor_s_s)

Запознати издават, че Стоянов е имал интимни отношения с някои от участничките след края на шоуто, ала изобщо нямал намерение те да прераснат в нещо повече. Една от тях е Благовеста Цакова, по-известна като Бонбонова. Симпатиите му към нея си проличаха още по-време на предаването, след като тя му подари използваното си бельо. За сериозна връзка обаче и дума не можело да става, пише "Уикенд". 

Още със старта на формата се заговори, че Виктор е излъгал за семейното си положение, защото на някои от по-старите си снимки носи халка. Истината е, че с бившата му приятелка Хриси Парова са си разменили пръстени, но само символично, без да сключват официален брак. Фитнес инструктът още твърди, че атлетичната блондинка е голямата му любов и досега друга не е успяла да я измести от сърцето му.

„Разделихме се, защото и двамата допуснахме големи грешки. До последно не се разбрахме. Предполагам, че по-виновният съм аз. Имам огромен дефицит на търпение. Избухлив съм, защото съм зодия Овен. Казвам неща, които не мисля, с цел да нараня човека отсреща. Детинско е, срам ме е, но работя в посока да променя тази черта от характера си”, откровен е софиянецът, който скоро ще чукне 32 години.

Бившата любима на Стоянов, с която са били заедно в продължение на 8 години, е известната фитнес инструкторка и инфлуенсърка. Тя има над 100 000 последователи в инстаграм и развива печелив бизнес в тази сфера. Виктор винаги е казвал, че иска да има до себе си силна и независима жена, а на разглезена красавица, която да издържа. Именно затова повечето от участничките в „Ергенът”, сред които няколко известни плеймейтки и бръмчалки, изобщо не паснали на светогледа му.

„От малък се имам за красив. Не съм имал проблеми с външния вид. Много хора, които не ме познават, ме мислят за лош човек, надут и груб. Това е заради начина, по който изглеждам. Винаги съм бил обект на засилен интерес от страна на нежния пол. Действам обаче внимателно. Ерген съм, но причината е в мен, а не в дамите. Търся силен характер, не искам мекотело до себе си. Жена, която знае какво иска и може да отстоява мнението си”, обобщава критериите си фитнес инструкторът. Някои от изгонените участнички пък потвърдиха, че той е свикнал да бъде обект на внимание, но не и да е активаната страна в свалките.

Meждувременно Ергенът сподели, че иска да има две деца – момче и момиче. „Не мисля, че човек може да бъде предварително готов за това. Вярвам, че усещането да си готов за подобна крачка го предизвиква партньорът ти. Все пак за целта са нужни двама”, коментира Виктор.

 

Иначе Стоянов е много долен от популярността, която го застигна покрай шоуто. Той е напуснал работата си като фитнес треньор и готви нов проект, но все още не разкрива какъв. Носи се мълва, че го гласят за водещ на някоя светска или спортна рубрика по Би Ти Ви. Той неведнъж е гостувал в „Преди обед”, за да обяснява как лесно и ефективно могат да се свалят килограми и да се поддържа хубава фигура. Преди да влезе в „Ергенът” е развивал и собствен канал в интернет, посветен на темата.

За никого не е изненада, че хубавецът Виктор е по-суетен и от жена. Освен че се старае тялото му да е в много добра физическа форма, той се грижи и за лицето си с всевъзможни процедури. Бившият професионален спортист е рекламно лице на популярна клиника за естетична медицина и си прави интервенции на аванта. Точно там той си е присадил и коса, защото започнал да оплешивява още преди да навърши 30 години. „За мен външният вид е изключително важен. Преди време забелязах оредяване на косата ми и затова се подложих на трансплантация", разказвал е Ергенът./show.blitz.bg

Коментирай

........па

........па 03.04.2022 16:43

В това долнопробно режисирано ''шоу'' и ергена и ''момите''стават само за подигравки това показват социалните мрежи.Защото всичко до което се докоснат тЪпарев и ГЕЙтушев го оакват.Оакаха ''Брадъра'',оакаха ''Игри на волята'',сега и ''Ергенът''.

DRAKON

DRAKON 03.04.2022 17:58

PUSTA MOTIKA 8 NOMER 4E DA WIDIM KAKPOTDDYRVA[ FORMA VIGOLO!!TI SI ZA RAZWRAT SAMO NA TOPLO!!TO PYK SI EDIN KRASAWEC--CQL KATYR!!

лиххохохоих

лиххохохоих 03.04.2022 20:13

Този педал с присадена коса от кой гейклуб го намериха Нико и Тъпарев?

Запознат

Запознат 04.04.2022 1:46

Не че Хриса Парова няма Онлифенс и не си чекне сливата за пари пред непознати, нееееее.Тя е голяма инфлуенсърка и фитнес модел, хахахахаха.

John

John 04.04.2022 4:30

и с какво е известен тоя ръб?! палячо, ха, ха

Кобрети вечния ерген

Кобрети вечния ерген 04.04.2022 7:52

Мислих че с водещия на предаването спи

Хахаха

Хахаха 04.04.2022 7:53

Един нискоинтелигентен индивид е опънал поредната застаряваща плейпатка от малцинствата..Голяма новина,голямо чудо.

Зрител

Зрител 04.04.2022 8:45

Как е възможно Н. ШОПОВ, доктор и от културно семейство да води този жалък цирк за пари..?

Бронхилда

Бронхилда 04.04.2022 9:44

Тоя се имал за красив!?! Ама моля ви се? Прилича на селски ерген,овчар от забутана планинска махала...

Hali Galli

Hali Galli 04.04.2022 10:15

Този е готов за гей. Ако не е такъв под прикритие за ерген.

ха ха Хо

ха ха Хо 04.04.2022 11:21

Ако това е вярно....Много му е ниско нивото за секс партньорка на Виктор щом е опрял до Блажка Безгащникова.

Бате Гойко

Бате Гойко 04.04.2022 12:45

Боже, каква "престижна" професия е това фитнес-треньор!

Мартин

Мартин 05.04.2022 0:40

Този хич го няма и само за него пишат и ни занимават Самохаресващия се боклук

Зрител

Зрител 05.04.2022 9:51

Как е възможно Н. ШОПОВ, доктор и от културно семейство да води този жалък цирк за пари..?

до Зрител

до Зрител 05.04.2022 14:48

НаумЧО е доктор само на хартия.Няма харизмата нито таланта на дядо си и баща си.Бутат се със семплата му приятелка навсякъде където им предложат някой лев.Не подбират.

Бай Ху

Бай Ху 06.04.2022 9:16

Туй гейче и ас бих го опънал.

Nikol

Nikol 09.04.2022 21:32

Какъв мъж само: фалшива коса..,фалшиви зъби, ненормално мулускулесто, епилиран и гримиран. Мляска се с всяка за пари. Само лейка би се хванала с такъв.