Ето коя известна фолк певица е Букетът в "Маскираният певец" СНИМКА

Ето коя известна фолк певица е Букетът в "Маскираният певец" СНИМКА

Фолк звездата Рени бе разпозната под маската на Букетът в шоуто на Нова телевизия "Маскираният певец".

Зрители усетиха характерното за певицата изговаряне на звуците "с", "ч" и "ш" и свързаха с нея основната част от уликите за скрития в костюма участник, които предаването предостави.

Още с първото си изпълнение в шоуто Букетът бе разпознат като изпълнителка от фолк средите, тъй като уликите бяха твърде красноречиви, за да има каквото и да е объркване по темата.

Ето кой е "Гъбарко" от "Маскираният певец" СНИМКА

В тях бе посочено, че става въпрос за човек, когото хората "винаги са харесвали и са го търсили за различни поводи", а самият той "никога не е отказвал да стане част от празника на всеки, който иска да се радва на неговите цветя, красота и присъствие".

И тъй като гласът е женски, става ясно, че в костюма се крие изпълнителката, която е била канена на всевъзможни празници - сватби, кръщенета и банкети. А това най-често се случва при фолк певиците, пише Уикенд.Една от най-явните улики за Букетът е, че в миналото си е работил в скандинавските страни, което е още една "сламка", която води към Рени.

В началото на кариерата си изпълнителката пее в Норвегия, като репертоара й е от поп и рок песни.  В уликите се набляга и на широката усмивка на маскираната личност, а това отново води към Рени, която е популярна като най-усмихнатата представителка на лекия жанр. /show.blitz.bg
 

Коментирай

Николай

Николай 17.10.2021 16:08

Още не свалили маската на Букетът и как разбрахте не знам