logo

Ето кой се крие зад маската на "Светлината" в "Маскираният певец" СНИМКА

Ето кой се крие зад маската на "Светлината" в "Маскираният певец" СНИМКА

Тази година продуцентите на "Маскираният певец" са се постарали повече в уликите и замазването на истинския глас на участниците. И разпознаването им става почти невъзможно. Голяма изненада предизвика Поли Генова, която се оказа зад първата паднала маска, а именно "Очите". 

БЛИЦ вече разкри със сигурност, че певицата Есил Дюран се крие зад маската на "Ангелът", но сега научихме още едно от популярните лица. Със сигурност знаем самоличността на "Светлината". 

Зад ефектния костюм на "свещта", както го наричат панелистите, се крие гласовитият изпълнител и най-добър имитатор на Лили Иванова - Стефан Илчев. Това си пролича и при гафа от последния лайф, когато трябваше да отговори на въпроса на панелистите, но микрофонът не бе включен на промяна на гласа. 

Видяхме Стефан да пее и една от любимите си песни, която сме го чували да изпълнява и в "Като две капки вода". Друг е въпросът, че никой от панелистите до момента не подозира, че зад маската на "Светлина" се крие той. Всички те са категорични, че зад костюма стои жена./show.blitz.bg

Коментирай

Да бе да

Да бе да 24.09.2020 11:15

Панела ли не знае........ всичко знаят

Джони Холидей

Джони Холидей 24.09.2020 18:35

На кой му дреме кой е зад или пред тъпата маската ??? Предаване за идиоти.

Никол

Никол 25.09.2020 10:37

Зад маската на ; булката" стои Луна Според уликите тя не живее в тишина а в Шумен

Checi

Checi 25.09.2020 12:12

Moe да познаете дали е гнуснио педраз ако отзад има мазно кафево петно шот в гримьорната преди лайфа си бута фист дилдо докат го олайняни!

Някой

Някой 25.09.2020 17:02

Какво значи ето кой се крие. И се започват едни догатки. Ама мислете ги тия заглавия бе.