Ето кои са новите участници в "Като две капки вода" СНИМКИ

Ето кои са новите участници в "Като две капки вода" СНИМКИ

След благотворителния мини сезон на "Като две капки вода" ще стартира и нормалния си 11-и сезон на великото шоу за имитации. А всички се чудят кои ще са новите звезди, които ще се изправят пред това предизвикателство да имитират родни и чужди звезди. 

От продукцията вчера пуснаха по три жокера за трима от бъдещите участници в новия сезон. Нашият репортер веднага разконспирира загадките и ги свързва с конкретни имена от шоубизнеса, които ще ви разкрием сега. 

Първите три улики безспорно ни водят към певицата Кали, която неотдавна се оттегли от чалгата и се опитва да пее джаз. Дори направи такъв концерт в зала. Изпълнителката на "4-4-2" отговаря и на уликата, че свири на баглама, както и на тази, че е пяла в дует със Стефан Данаилов. 

Владимир Михайлов, национално известен като мафиота Денис Топал, също бе разкрит от уликите-неговият герой от "Братя" има още двама братя и една сестра. Другите две улики също бяха лесни за разгадаване - във филма “Септември в Шираз”  играе любовник на Салма Хайек, номинирана за "Оскар", а в същия филм си партнира с Ейдриън Броуди, който го хвали как се е научил да свири на пиано.

Третият сигурен участник в "Като две капки вода" е актьорът Христо Гърбов. За него се заговори още преди няколко месеца и безспорно е очакван с нетърпение от страна на зрителите, които знаят колко е забавен от скечовете му в "Комиците"./ show.blitz.bg

 

 

Коментирай

Мими

Мими 13.02.2023 14:10

Христо Гърков забавен??? Алооо, айде нЕма нужда от такава деветосептемврийска забава! Тоя е забавен, колкото и Стиви Уондър - снайперист!

До Мими

До Мими 13.02.2023 16:28

Алооо Мими кой е тоя Христо ГърКов, че не се сещам!

Леля Мале

Леля Мале 19.02.2023 8:45

2023 година сме. Пак ли ще гледаме соцносталгичен селкоп.

ДАКА

ДАКА 14.05.2023 20:23

Пак ли този простак Рачков ще се кълчи и подскача и ще се мисли за комик!