Ето кои са големите мачовци във "Фермата" СНИМКИ

https://show.blitz.bg/rialiti/eto-koi-sa-golemite-macovci-vv-fermata-snimki Show.blitz.bg
Ето кои са големите мачовци във "Фермата" СНИМКИ

Вече е ясно кои са алфа мъжкарите в новия сезон на „Фермата“. Двама високи, силни и самоуверени участници рязко изпъкнаха сред конкурентите си. Баскетболистът Радо и хандбалистът Калин събраха очите на останалите претенденти за славата, след като надуха мускули, доплаваха със сал на брега на язовир Диканя и слязоха в стопанството.

Атрактивните състезатели са част от отбор „Нови надежди“ и със сигурност ще искат да се докажат на ветераните и победители от предишни сезони, сред които са рокаджията Дидо от „Д2“, пчеларят Яни, приключенецът Гуспата, хлебарят Чардар и автотенекеджията Гечо.

Топ прелъстителки щурмуваха "Фермата" СНИМКИ

Освен баскетболист, Радослав Колев е капитан на Локомотив София. Стърчи с една глава над всички и не крие превъзходството си. Въпреки че е израснал без баща, 34-годишният софиянец е изключително целеустремен и амбициозен.

Акушерката на Рачков и Криско влезе във "Фермата" и се закани... СНИМКА

Само година по-големият Калин Евтимов също не е за подценяване - той е отраснал в семейство на спортисти и е трикратен шампион по хандбал. Печелил е Купата на България, участвал е на европейско и световно първенство и не крие амбицията си да вземе 100-те бона от „Фермата“./show.blitz.bg

Горещи

Коментирай
2 Коментара
поручик Ржевски
преди 1 година

Вълк у цирка няма.

Откажи
Бай Ху
преди 1 година

Ба, тиа как страшно гледат, насрах съ...

Откажи