Ето кой печели "Маскираният певец" и защо СНИМКА

Ето кой печели "Маскираният певец" и защо СНИМКА

Повече от половината маски в "Маскираният певец" са свалени, а за победа останаха да се борят най-добрите. Хора от кухнята на шоуто разкриха пред наш репортер, че победителят в шоуто вече се знае. 

Продуцентите вече са поставили картите на масата и знаят коя маска след коя отпада. Вече са си избрали и фаворит за спечелване на формата. Няма да повярвате кой образ ще бъде обявен за победител и какво се крие зад това решение. 

Победител в "Маскираният певец" ще бъде "Самураят", за чиято маска се крие Алекс Георгиев от "Гласът на България". До този моемнт никой от панелистите не е посочил неговото име. 

Вероятно не са го разпознали, тъй като не е толкова популярен, но е твърде възможно и така да им е наредено "отгоре". Нашият източник твърди, че участието на Алекс във формата на Маги Халваджиян не е случайно. Човек от клана на известната арменска фамилия е мениджър на певеца и благодарение на него става един от участниците в третия сезон на забавното шоу. 

В предаването, освен Самураят, са все още Носорогът, Гъбарко, Камъкът, Госпожицата. За всички е ясно, че Госпожицата е Сантра, Носорогът - Миро, за Гъбарко има предположения за Михаела Маринова и Крисия Тодорова, а съвсем скоро ще ви разкрием и самоличността на Камъкът, която много ще ви изненада./show.blitz.bg

Коментирай

Илия

Илия 14.11.2021 16:44

Ами ако не стане точно това и по този начин какво ще направите. Дали да не се гръмнете а.

Светла Даскалова

Светла Даскалова 14.11.2021 18:56

Камъкът е РАФИ!

ЛъвФока

ЛъвФока 14.11.2021 21:51

Илийчо,ами ако стане така,дали да не се самообесиш а?

mdelev.md@gmail.com

[email protected] 15.11.2021 17:32

Всичко които са гледали ютуб знаят че камъкът е Кристиан Чарли Танев

Йовчо

Йовчо 15.11.2021 18:29

Преди три дена писахте че Перлата ще спечели. Имате още няколко седмици за смяна .

Сократ

Сократ 15.11.2021 20:24

Разбрала е, че отпада по план, и всичко е нагласено, и е ударила 2-3 патрончета на денонощното отсреща. Не познаваш системата, Лорче.