Ето кой неочаквано се завръща във "Фермата" 8 СНИМКИ

Ето кой неочаквано се завръща във "Фермата" 8 СНИМКИ

"Фермата" 8 се завръща отново в ефира на bTV тази есен, а заедно с новия сезон, следват и неочаквани изненади. Този път ще има среща между минало и бъдеще.

Новият сезон на най-патриотичното риалити в родния тв ефир ще се казва "Мостът на времето" и ще събере легендарни участници, както и нови, интересни герои, ще свърже традиционните ценности с модерния свят сред спиращата дъха природа на брега на красивия язовир Диканя.

Мачо от "Фермата" ще си търси жена в "Ергенът" 2 СНИМКИ

Форматът ще преоткрие собствените си корени и ще възроди добрите взаимоотношения и усърдната работа в името на общото благо. За целта този път портата на "Фермата" ще прекрачат участници, представители на доброто старо време и на несигурното, но вълнуващо бъдеще, които ще се заселят край спокойните води, в опит да превърнат необитаемата, но плодородна земя, в романтично фермерско селце.

Теодора от "Фермата" се разведе! Ето кой е новият на риалити звездата СНИМКИ

В тази трудна мисия ще ги подкрепят наставниците им - добре познатите, обичани от зрителите фермери Бети и Ники, които ревниво пазят връзката с българската земя.

Сред участниците ще се откроят любимците на публиката, които се превърнаха в емблеми на предишните седем сезона на "Фермата" - мъже и жени с традиционни ценности и опит, носещи духа на старите времена. Срещу тях ще застанат иинтересни, модерни нови герои и визионери. Тези два свята не само ще се сблъскат, но и ще се допълнят. А в индивидуалното и отборно съревнование най-достойният ще спечели голямата награда от 100 000 лева./show.blitz.bg

Коментирай

Teodor144

Teodor144 08.08.2022 14:43

Супер сте Браво

Мая

Мая 08.08.2022 15:52

Здравей Силвия Страхотна Актриса Фенка Съм Ви