Ето къде и как участниците от "Игри на волята" отпразнуваха финала СНИМКИ

Ето къде и как участниците от "Игри на волята" отпразнуваха финала СНИМКИ

Четвъртият сезон на "Игри на волята" е вече в историята, а участниците определено успяха да сформиран доста успешен приятелски кръг извън Арената и насочените към тях камери, далеч от схемите и игричките, в които се вкараха всички до един. 

Доказателство за това е начинът, по който всички заедно отпразнуваха финала на шоуто. Събраха за емблематично парти, което продължи до ранните часове под звуците на фолк музика. 

Разбира се, най-хитовите участници се спряха на любимия си нощен клуб в София "Planeta by Eleven", който посещават напоследък доста често. Управителите на заведението се бяха постарали с много тематична украса, която впечатли риалити звездите, личи си от техни сторита в социалните мрежи. Целият декор бе тематичен за "Игри на волята", а на масата участниците ги чакаха цветни шотове - всеки трябваше да вземе цвета на племето си (жълто, червено или синьо). 

Всички те получиха и по един медал от екипа на заведението, който се явява и като утешителна награда за финалистите, които не успяха да преборят Алекса за 100-те бона. 

На ВИП партито по случай финала на "Игри на волята" се изсипаха почти всички участници. Победителят Алекса и неговата половинка Елица, мъжкият сексимвол Валери, Лефтеров, великанът Цецо, Зорница, Виктория, Фифо, Гого, Мани, Генчо, Чакалов, Касим, Ралица, Михаела и т.н. 

От колектива се отцепиха единствено влюбените гълъбчета Георги и Фейгин, както и приятелките Жени Джаферович и Мирела./show.blitz.bg

Коментирай

абе,

абе, 07.12.2022 11:41

Всички участнички са се ''барнали'' ужасно кичозно.Никакъв вкус,никаква естетика.

Хахахахах

Хахахахах 07.12.2022 15:51

У ас тоя Генчо селянина кво се ползва да умре