Ето какви тлъсти хонорари прибраха участниците от "Маскираният певец"

Ето какви тлъсти хонорари прибраха участниците от "Маскираният певец"

Победителката в забавното шоу "Маскираният певец" Михаела Маринова е спечелила 13 500 лв., за да се преобрази в Гарвана.  Всички останали участници се договорили за значително по-малък хонорар, който всъщност зависел от това колко дълго ще останат в поуто. 

Костюмът на мистичния Гарван се оказал най-сложен за изпълнение, призна стилистката Кремена Халваджиян. В процеса на създаването му се наложила цялостна промяна в конструкцията му. Тъй като тежал 30 кг, а Михаела била доста крехка и само с 18 кг. по-тежка от дрехата, се наложило да бъде преправян така, че да може да го носи. Именно той се оказа най-харесвания от зрителите на забавното шоу.

Голям гаф на финала на "Маскираният певец"

Вотът на зрителите отреди победата за Гарванът Михаела. На второ място остана Розата - Жана Бергендорф, а трета – Пчелата Маги Джанаварова. Победителят не спечели парична или предметна награда, както е в другите предавания, а само статуетка и любовта на публиката.


Според договорите, които сключили 14-те участника, всеки един от тях е прибирал по 1500 лв. на участие, пише "Уикенд". Така трите финалиста Гарванът, Розата и Пчелата получили за изпълненията на десет песни по 13 500 лв. С най-нисък хонорар заради единствените си музикални изяви и ранно отпадане от надпреварата, се оказаха Паунът Иван Звездев и Коконата Джулиана Гани. Те заработили скромните 1500 лв. Бикът Филип Аврамов отпадна в петия епизод, но на финала бе върнат отново в играта заради рекламата на зивестна марка бира и се появи маскиран като Тиборг. За трите си музикални изпълнения и допълнителната си изява, актьорът прибрал общо 6000 лв.Освен за стойността на хонорарите, участниците давали съгласие и за тлъстите глоби, които плащали, ако нарушат някоя от клаузите в договора си. 10 000 лв. неустойка грозяла всеки участник, разкрил дори неволно самоличността си. В случай, че изпълнителят не се яви навреме за репетиции или снимачен ден, без да е налице уважителна причина, той дължи неустойка от 10 лева за всяка минута закъснение. Същата глоба важала и при напускане на репетиции или снимки по-рано от предвиденото. За неявяване на репетиции участниците се наказвали с 1000 лв., а за отсъствие от снимки олеквали с 5000 лв. Продуцентите на продукцията се застраховали и при употреба на алкохол или наркотици. Ако участник се появи в зашеметено състояние, наказанието му било 1000 лв., а ако неадекватният му вид провали снимачен ден, глобата нараствала до 5 хилядарки. Всички участници обаче били много стриктни. Нито един от тях не си позволил да се провини със закъснение или друга с друга издънка, издават от екипа на шоуто.

Списък с хонорарите:

Гарванът            Михаела Маринова    13 500 лв.  
Розата                 Жана Бергендорф       13 500 лв.
Пчелата              Маги Джанаварова     13 500 лв.
Принцесата        Алисия                        10 500 лв.
Кукерът              Ненчо Балабанов        10 500 лв.
Пилето                Дивна                           10 500 лв.
Шапката             Къци Вапцаров           9000 лв.
Бухалът               Вальо Михов               9000 лв.
Пеперудата         Прея                             6000 лв.
Лъвът                  Албена Михова           6000 лв.
Бикът и Тиборг Филип Аврамов           6000 лв.
Шотландецът    Юлиан Константинов  4500 лв.
Звездата              Бате Енчо                      3000 лв.
Рицарят              Димо Алексиев             3000 лв.
Коконата            Джулиана Гани            1500 лв.
Паунът                Иван Звездев                1500 лв. 

Коментирай