Ето как е изглеждала Стефани Разсолков от "Сървайвър" преди татусите СНИМКИ

Ето как е изглеждала Стефани Разсолков от "Сървайвър" преди татусите СНИМКИ

Стефани Разсолков е поредният любопитен участник, който със сигурност ще намери как да приковава вниманието в тазгодишния сезон на "Сървайвър". Ако видите обаче как е изглеждала тя преди да се нашари с татуси, много ще се изненадате.

Преди да се покрие от глава до пети с татуси, еротичнният модел и бъдеща участничка в "Сървайвър" е имала вид на съвсем обикновено, средностатистическо момиче. Как точно е изглеждала без рисунки по тялото ясно се вижда и в сериала "Съдби на кръстопът", в който тя играе ролята на безразсъдната тийнейджърка Полина.

Паника в "Сървайвър" заради бомба на летището! 

По сценарий, героинята й забременява и ражда от непълнолетния си приятел. Двамата въобще не си дават сметка каква каша са забъркали, държат се арогантно и тръсват новороденото на баба му.

Когато се явява на кастинга за ролята на Полина преди 9 години, Стефани е само на 13, но вече има една малка, почти незабележима татуировка от вътрешната страна на китката си, направена с благословията на баща й. Надписът е на английски и гласи "Момичето на татко".

Срив! Божана Кацарова претърпя голяма раздяла преди "Сървайвър" 

С днешна дата върху тялото й има 94 татуса, разположени равномерно по краката, торса, ръцете и шията. Лицето й също не е пощадено от мастилото - направила си е миниатюрни надписи и символи до ухото и върху скулата.

Днес Стефани си спомня с умиление за времето, в което тя все още е невинно момиче, а апетитът й за татуировки не се е изострил. Ролята в сериала й донася малка известност, но за нея тя взима космическите за онези години 350 лева и ги похарчва за почивка на море./show.blitz.bg

 

Коментирай

От къде

От къде 10.02.2023 15:13

От къде ги намирате тези кОрви и боклуци?!? То не бяха джизъси, божинки, джеферОФФчета и прочее човешки отпадъци! За това никой не гледа този формат. Рейтина му е нулев, пълнеж за ефир и пералня за пари! В същото време половин година гледаме повторения на "Стани бога", в най гледаното време!!!

Доктор Асс пор

Доктор Асс пор 10.02.2023 15:15

Жи й ги набутам у гъзо. Със се мандрахелките

Фашист

Фашист 11.02.2023 1:29

С татусите е сто пъти по красива скумрия

Буца

Буца 11.02.2023 2:40

Курветинка

Капитана

Капитана 11.02.2023 10:57

Може да я видите в Телеграма как го поема целия и как се друса като мастия всеки ден тази наркоманка.От продукцията дали знаят,че трябва да и осигуряват по 10 масура с трева всеки ден или ще изпадне в абстиненция тази курвентия?

Поета

Поета 11.02.2023 11:43

Момичето на татко, похапва пи6ки сладко, сладко. Навсякъде го получава, защото татко така и разрешава. Като се надърпа със тревичка веднага чеше своята пи4ка.

йокин

йокин 12.02.2023 19:33

ОСТАЙСЯ,джеферчето,ЩИЙ,ВОДЕЩ,на Сървайвъръ''.УЖАСЕН,УЖАС!!!

Бай Ху

Бай Ху 13.02.2023 9:31

Таз ша я призная ако си татуира пудгада отвътре.

Only fans

Only fans 21.02.2023 1:37

Без надърпвсне , повече от 3 дена не може да издържи тоя нарисуван късокрак дакел