Ергенът Виктор сви гаджето на Папи Ханс, показа и пръстен... ВИДЕО

Ергенът Виктор сви гаджето на Папи Ханс, показа и пръстен... ВИДЕО

Ергенът Виктор Стоянов, познат от първия сезон на романтичното шоу "Ергенът" сви гаджето на Папи Ханс - сексапилната Сара Драгулева, а малко след това показа доста любопитно видео с брачна халка.

Риалити героят качи любопитна поредица от сторита в личния си Инстаграм профил, от които става ясно, че в последните дни си е изкарал доста добре на чист планински въздух и в доста гореща компания.

Ето коя блондинка печели "Ергенът" 3 и как накара милионера да си загуби ума

Кадрите с пръстена на безимения му пръст обаче, нямаше как да не приковат моментално погледите. Разбира се, спекулациите са много и всички клонят към това, че Виктор се е оженил тайно.

А защо преди това показва снимка точно със Сара Драгулева, оставяме на вас да прецените. Същата снимка се появи и в профила на Сара.

От кадъра пък, ясно се вижда в колко опасна близост за Виктор и Сара. Нещо повече - красавицата го е прегърнала отзад, а Виктор няма как да скрие широката си усмивка.

Алекс Гърдева от "Ергенът" проговори за стария си любовник и "Порше"-то

Прътенът на безимения му пръст пък, бе акцент и при скорошното участие на Виктор Стоянов в "Черешката на торатта". И въпреки че никой от гостите тогава не го попита за личния му живот, направи впечатление, че той избягваше да говори в тази посока.

Припомняме, че малко, след като приключи сезона на шоуто, стана ясно, че Виктор има гадже - пленителната блондинка Мария Тарашманова, която обаче му би шута още през пролетта. И по всичко изглежда, че той не е страдал дълго за нея, съдейки по нововъведенията не само на ръцете, но и в профилите му./show.blitz/bg

Коментирай