"Ергенът" Виктор пак удари на камък, гаджето му го заряза

"Ергенът" Виктор пак удари на камък, гаджето му го заряза

Месец след като получи дълго и чувствено обяснение в любов от приятелката си Мария, Ерген №1 Виктор е отново сам.

Брюнетът чукна 33 години през април и бе засипан с думи на любов от Мария, блогър и пътешественик, с която се запознава още преди началото на снимките на предаването.

"Макар да не обичаш да празнуваш рождения си ден, днес аз съм тук, за да го направя специален. Но няма да е само този ден, ще са всички, в които се будя до теб. Знам, че сме трудни, че се учим и че ни се случва да повтаряме някои грешки. Но аз съм тук. До теб. За да ги поправим заедно. За да опознаем по-добрата версия на себе си. Обожавам дълбоката ти, детска душа, тази безкрайна вселена в главата ти и аромата на рай", написа тогава Мария.

Днес от тези думи няма и следа в социалните мрежи, двамата не се и следват, а общите им снимки са изтрити. Пропукване между двамата имало от няколко месеци, но първоначално те решили да си дадат шанс. Виктор бе сам на купона на "Господари на ефира" през април и още тогава стана ясно, че между двамата не всичко е цветя и рози, пише "Хотнюз". 

На мачото не му върви в последно време. Той уж щеше да има рубрика в "Преди обед", в която да се пробва в различни професии. Тази му работа продължи рекордно кратко и след като Виктор стана хлебар и готвач, рубриката и той потънаха в небитието. Същото се случи и с участията на фитнес маниака при Николаос Цитиридис. Виктор се появи едва три четири пъти в късното шоу. Сега зрители се чудат кога новият Ерген Евгени ще последва примера на Виктор./show.blitz.bg

Коментирай

Ами,

Ами, 26.05.2023 10:00

Такива предавания бълват''звездички''еднодневки.Всеки влиза с мечта да се набута на заплатка в телевизията,но не би.А реалността е друга.Нароиха се инфлуенЦъри=безделници,мислят си че парите падат от небето.

Питю Мищова

Питю Мищова 26.05.2023 12:35

Мускулът трябва да е между краката. Не на ръката.

Тая е

Тая е 27.05.2023 8:35

Баба Яга, а той е смешник. Занимавате ни вече 2 години с този смотаняк, представям си колко ще ни тормозите с рошавия черньо. Не ви е срам...

Абе

Абе 27.05.2023 19:08

Прадняааааааиаааа.

Рак

Рак 27.05.2023 23:16

И тая Мария е боклук както 80% от новите български жени.