Елвиса каза цялата истина за Емануела и хвърли бомба за Рълев

Елвиса каза цялата истина за Емануела и хвърли бомба за Рълев

 „От колелото на съдбата ми се падна поп фолк певица, която преобърна живота ми”. Това каза стратегът от сезон пет на „Игри на волята“ и виден столичен бохем Мартин Николов-Елвиса пред Мон Дьо от NOVA.

Той попадна под светлините на прожекторите с връзката си с поп фолк певицата Емануела, но това което го превърна в най-актуалната звезда на сезона е участието му в най-екстремното риалити миналата есен.

„Като представител на зодия Козирог съм си бурсук, много сърцат, дружелюбен и по свой собствен начин странен. Готов съм и да рискувам, и да блъфирам. Когато съм близък с някого, съм готов да направя всичко за него. Когато някой ме нарани и предаде, вижда моята лоша страна. Най-много мразя предателството. Предадат ли те веднъж, несъмнено ще го направят пак. Затова се опитвам с годините да ограничавам хората, които допускам до себе си. Смея да твърдя, че аз не съм предател. Не бих предал заради жена, пари или слава“, разкрива Елвиса и признава, че му харесва да е известен и разпознаваем.

„Най-отвратителните неща, които съм чел за себе си са, че съм параноиден шизофреник, алкохолик, педофил, комарджия, който може да проиграе всичко, което има. Това са думи на Емануела и аз знам защо го прави. Не съм й сърдит, защото знам причината да го прави. Това е нейната защитна реакция. В резултат на нашата раздяла. Аз съм готов да приема всичките обиди, които тя е избълвала и ще избълва по мой адрес. Може би това е цената, която трябва да платя заради някакви мои прегрешения“, споделя Елвиса и признава, че много е обичал поп фолк звездата, направил много неща за нея, както и тя за него. „В един момент се оказахме като два силни юмрука, които постоянно се удрят един в друг. Единият трябваше да отвори своя и да приеме другия. Но това не се случи. Бих искал да затворя страницата с Емануела и да продължа живота си спокойно.“, казва Мартин. 

„Достатъчно богат съм, за да мога да си позволя приятен начин на живот. Най-вероятно съм милионер. В днешно време парите се измерват в активи, а първият милион не е изкаран просто ей така. Той е свързан със създаването на бизнес. В моя случай това са пет шест заведения. Събирайки стойността им, това прави много повече от един милион. Но за мен парите са просто средство за по-добър живот. Не живея нито за парите, нито за сделката. Живея за тръпката от удоволствието. В бизнеса съм доста по-краен от моите двама съдружници. Когато има напрежение, гледаме да не съм аз този, който да го потушава. Нямам проблем да мачкам хора, които не познавам, за да вървя напред. Непукист съм и когато преценя, че нещо трябва да бъде свършено по определен начин, аз го правя.”, категоричен е Елвиса.

„В „Игри на волята“ бях безмилостен, категоричен и безпардонен. И мисля, че такъв трябва да бъдеш в тази игра. Бих стиснал ръката на Момчил, мога и на Виолета. Но не бих искал да стисна ръката на Рълев, защото с Виолета през цялото време не искаха да си признаят, че се познават преди предаването. Той самият каза, че тя му е сродната душа и когато ги сложиха в едно племе, играта стана прекалено лесна за него. Понастоящем съм скаран с Рълев, защото направи нещо изключително недостойно. Казах му, че това е предателство. Денислава обаче няма нищо общо със ситуацията. Рълев беше единственият човек, който аз допуснах до себе си след предаването.“, разкрива отношенията им Мартин.

Той разказва, че с Денислава томахавката е заровена. „Говорих и с Виолета, която смята, че съм по-тънкообиден отколкото трябва. Каза, че не бива да приемам нещата толкова лично. С нея си казахме каквото имахме един на друг още вътре в предаването. Никога не съм имал сексуално привличане към Денислава. Не успях да й простя думите по мой адрес, след като напуснах нашето племе. Но се надявам с времето да оправим отношенията си“, категоричен е той.

Елвиса споделя още, че след „Игри на волята“ се чувства още по-секси от преди това: „Смятам, че имам нужната харизма, за да впечатля една жена.“

Стратегът в „Игри на волята” разкри и има ли амбиции за политиката. „До този етап от живота си не се виждах като политик, защото това беше мечтата на баща ми. Той много искаше да се занимавам с политика. Но за да го направя, трябва да срещна хора, които мислят като мен. И да искаме да постигнем едно и също нещо. Но аз не виждам това в съществуващите партии и коалиции“, разказва Елвиса, чиито баща дълги години е шеф на патентното ведомство и член на комисията за защита на конкуренцията. Майка му пък е популярен столичен нотариус. „Ако реша да се включа в политиката, искам да съм сигурен, че това, което ще направя, ще задвижи държавата и ще подобри обстановката. Смятам, че ако искаш да се занимаваш с политика, трябва да си независим и финансово стабилен. За да не ти се налага да искаш да крадеш. Трябва да се вкарат млади и кадърни хора, които да искат държавата да върви напред.“, казва той.

„Нямам сродна душа. От колелото на съдбата ми се падна една поп фолк певица, която преобърна живота ми. Но не съжалявам, защото всичко в живота се случва с причина. Вярвам, че връзката ни ме изгради като човек.“, заключва Елвиса./show.blitz.bg

Коментирай