Елвира от "Ергенът" се съблече на Малдивите СНИМКИ 18+

Елвира от "Ергенът" се съблече на Малдивите СНИМКИ 18+

"Ергенът" свърши, но популярността на девойките, участвали в него, май тепърва ще ескалира - поне дотолкова, доколкото самите те правят всичко възможно, за да приковават вниманието от социалните мрежи към себе си.

Направи го дори и Елвира, която стана известна с това, че е влязла девствена в риалити формата. Както е видно, ситуацията при нея вече съвсем не изглежда толкова непорочна. Нещо повече - тя е повече от гореща по бански от Малдивите!

Няма да повярвате кой е мъжът до девствената Елвира от "Ергенът" СНИМКИ

Преди няколко дни тя качи снимка от летището и написа, че още една мечта е на път да стане реалност. Е, вече е ясно каква е била мечтата - съблазнителна на екзотично място с новото си гадже. Позите на Елвира са доста предизвикателни.

По подобие на редица свои конкурентки от формата, след като се прибра в България, Елвира се захвана с тежката задача да става инфлуенсър - нещо, което Виктор Стоянов прие с усмивка и показа доста стихотворения, написани специално от нея за него. Това обаче, даде стимул на Елвира, която преди няколко месеца издаде своя стихосбирка../show.blitz.bg

Коментирай

Шибеk

Шибеk 11.06.2022 21:41

Елвирчето била девствена само в едната ноздра

Бай Ху

Бай Ху 11.06.2022 22:18

#Шибек, грешиш, празнил съм се и в двете.

ха ха Хо

ха ха Хо 12.06.2022 17:57

Много е смешна как се е ''барнала'' цялата в розовко,франтифлюшки и отворена устица като риба на сухо.На другата е като ''учителка''от филм за възрастни.